Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze to přehrát

Od: ajka5® odpovědí: 2 změna:
To už je tak asi po 7, že nic od tebe nejde otevřít. Vždy naskočí reklama na nějaké noviny a relamy, ale nikdy nejde otevřít odkaz. Já nevím co s tím nebo jak si můžu pomoci. Nepustí mě to nikam. Přitom jak pošleš fotky, není problém. Co s tím? To mi napsala kamarádka. Týká se aktuálně tohoto odkazu: televizeseznam.cz/... Já podobné záležitosti normálně přehrávám. Domnívám se, že jí v PC chybí nějaký přehrávač. Poradíte, co si má do PC nainstalovat např. ze slunecnice.cz nebo ... /odkud?/ Děkuji zkušeným za radu a přeji prima víkend! Ajka.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

arny1
hodnocení

0x

Teď jsem zkoušel pustit a jde to.Nějak jstenzapoměla napsat na čem to chcete pustit.Jestli počítač,telefon,chytrá televize...

Já to zkoušel v počítači v internetovém prohlížeči firefox.

sirokko
hodnocení

0x

Prozatím bych vyzkoušel odstranit cache (mezipaměť dočasných souborů) prohlížeče. Je potřeba vědět, jaký prohlížeč kamarádka používá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]