Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjde zapojit grafická karta?

Od: malejdawe® odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

mám dotaz. Plánuji vyměnit grafickou kartu ale chci vědět zda mi půjde, dle parametrů by nejspíše mělo vše být ok (redukce z 6 pinů na 8 pinů).

Má zákládní deska: asus.com/...

Má současná grafika: asus.com/...

Grafika kterou mám vyhlédnutou: asus.com/...

Díky za veškeré info :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bublaaa*
hodnocení

1x
Nevidim duvod proc by na teto desce nemela grafika jit. Spise bych resil zdroj, jestli ma spravne konektory a vykon.

au1
hodnocení

1x

dobrá volba, 1660S mám taky a na hraní ve FullHD úplně stačí *frajer* mám ale MSI protože mají líp vyřešený chlazení než ASUS, nicméně k otázce - jestli máš na zdroji 8PIN (nebo tu redukci) pro napájení VGA tak to pofičí.Jen si dej pozor na takový ty základní věci, rozměr karty aby se vešla do kejsu, a výkon zdroje. Ta grafika mi nejvíc žrala kolem 130W při hrách jako BF4, Watch Dogs2. Záleží co je v PC dalšího žravýho, a o jakej zdroj se jedná :)pust příkazovej řádek, vlož tam tohle: nvidia-smi -i 0 --loop-ms=1000 --format=csv,noheader --query-gpu=power.draw
a zkus hrát nějakou náročnější hru, abys mohl porovnat spotřebu současné grafiky vs. 1660S

hodnocení

Jen dotaz jakou MSI máte namysli mohu požádat odkaz? Dekuji

au1

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]