Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám dotaz. Plánuji vyměnit grafickou kartu ale chci vědět zda mi půjde, dle parametrů by nejspíše mělo vše být ok (redukce z 6 pinů na 8 pinů).
Má zákládní deska: asus.com/...
Má současná grafika: asus.com/...
Grafika kterou mám vyhlédnutou: asus.com/...
Díky za veškeré info
dobrá volba, 1660S mám taky a na hraní ve FullHD úplně stačí mám ale MSI protože mají líp vyřešený chlazení než ASUS, nicméně k otázce - jestli máš na zdroji 8PIN (nebo tu redukci) pro napájení VGA tak to pofičí.Jen si dej pozor na takový ty základní věci, rozměr karty aby se vešla do kejsu, a výkon zdroje. Ta grafika mi nejvíc žrala kolem 130W při hrách jako BF4, Watch Dogs2. Záleží co je v PC dalšího žravýho, a o jakej zdroj se jedná
pust příkazovej řádek, vlož tam tohle: nvidia-smi -i 0 --loop-ms=1000 --format=csv,noheader --query-gpu=power.draw
a zkus hrát nějakou náročnější hru, abys mohl porovnat spotřebu současné grafiky vs. 1660S
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.