Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor benq xl2720t

Od: loo* odpovědí: 11 změna:
Zdravim..mozna(mozna urcite) to bude hloupe.. Ale.
Prisla jsem k monitoru teto znacky a rada bych za 1.k nemu sehnala aspon propojovaci kabel-A TO PRAVE NEVIM KDE A JAKY BY PRESNE MEL BYT.
A za druhe rada vedela, jestli vubec funguje A TO NAVZDORY TOMU, ZE NEVLASTNIM ZADNY POCITAC..
Je to vubec mozne? Diky za kazdou uzitecnou radu

Monitor benq xl2720t
Monitor benq xl2720t #2
Monitor benq xl2720t #3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

0x

propojovací kabel s čím?.. Nelze odpovědět...a bez toho kabelu ani nezjistíte zda zobrazuje. Max, že do něj jde šťáva

loo*
hodnocení

No... Bezne se monitor musi propojit s pocitacem nebo ne?
krtek6

no běžně se může propojit s PC (asi 3 různé kabely) a nebo to může sloužit i jako TV pokud obsahuje TV tuner..když bych zašel do detailů může být propojen i s mobilem, kamerou...atd

loo*
hodnocení

Jo.. To vsechno asi jde, kdyz rikate pane. V tyhle oblasti absolutne netusim, a uz vubec nic z toho mi nedava smysl. Je mi 30 a doted sem zadny pocitac nemela.
Jen me napadlo, ze by mi tu nekdo poradil.. V tyhle poradne

loo*
hodnocení

Jde mi o to, kde ten kabel mam sehnat. Pak muzu postupovat dal, a jestli to musi byt presne nakej nebo proste jen neco jako univerzal

bublaaa*
hodnocení

0x

Přišla jste k šikovnému 3D FullHD PC monitoru, který Vám ale bez nějaké chytré krabičky je na pendrek. Tohle není TV, ale pouze PC monitor. Takže potřebujete buď PC (třeba miniPC, nebo notebook), nebo nějaký jiný zdroj signálu pro zobrazení, např. tablet, nebo i lepší telefon s redukcí a kabelem na HDMI, nebo DP.
Monitor disponuje porty D-SUB, DVI-DL, HDMI, DP a 4x USB. Pokud má nějaký lepší systém, mohl by přehrát film z USB flashky, zkuste to.

doplněno 30.09.20 09:21:

Teď se musíte rozhodnout, co si k tomu pořídíte, jestli stolní PC, notebook, nebo by stačil i ten tablet na filmy. Vidím že router máte, takže internet používáte. Máte nějaký PC nebo ne?

loo*
hodnocení

Internet mam... Ale spis je v mym zajmu poslat ho dal. Kamaradka se stehovala do Anglie tak mi ho darovala. Nechtela ho tahat s sebou. Ja mam spis v planu poridit si mensi notebook jen tak na to brouzdani. Tohle by se spis hodilo nakymu hraci a mozna by z nej byl nadseny. Jenze nechci zpusobit nejaky neprijemnosti. Ze by pak ten dotycny zjistil, ze nefunguje.. Kamaradka sice tvrdi, ze funguje a ze kabel je proste nekde.
Takze bych ho spis radsi poslala dal. Jenze vubec nemam predstavu co si za nej rict nebo nerict. Jakou ma hodnotu, kdyz je to uz starsi ale docela dobry model.
bublaaa*

K tomu notebooku ho pak můžete použít také, leckdo používá velké monitory pro přehrávání filmů, nebo na internet pro konzumaci obsahu.
Ale jestli ho chcete poslat dál (o co už se evidentně snažíte pc.bazos.cz/... ), nejspíš si ho koupí nějaký hráč, protože pro něj je monitor vyroben.
Jestli si nejste jista cenou, dejte ho na Aukro, tam se vydraží v aukci.

loo*
hodnocení

Jo. Tak uvidime.
Diky za vas cas..
bublaaa*

Udělal jsem rychlý průzkum na bazoši, jestli ho chcete rychle prodat, dejte na něj 2900,- V opačném případě dejte 3500,- a vyčkávejte na vhodného kupce.
Nepochybuji že o něj bude zájem, jen je podobných monitorů teď na bazoši celkem dost a ceny za tuto uhlopříčku začínají někde u 2000,-

loo*
hodnocení

Jste hodny..
Pockam, a kdyz se nikdo neozve, tak ho bud poslu dal stejne tak, jako ke me prisel. A nebo si ho necham.. Sice mam maly byt, ale misto se asi najde.. Treba se bude jednou hodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]