Nejste přihlášen/a.
Pubg je tu limitující , na rozumné hraní to chce
CPU: Intel i5-6600K / AMD Ryzend 5 1600
Memory: 16 GB RAM
GPU: nVidia GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB
což u horších ntb bude problém.
notebooky s GPU GTX 2060 začínaj kolem 25+- to už je herní kousek s GTX 1650ti začínaj kolem 16+- to je takovej slabší základ na pub g ale ještě stačí. Ta grafika je v tomto případě co určuje hodně tu cenu.
Tady sou dva zástupci z téhle levnější kategorie co v testetech dopadli celkem Ok.
Ten doporučený MSI je moc pěkný, za ty prachy dobrá koupě MSI je moje oblíbená značka herních notebooků.
Ale ještě upozorním na tohle Lenovo: czc.cz/...
Některá Lenova mají celkem decentní design i přesto, že mají herní komponenty.
Doporučím z vlastní zkušenosti, dejte pozor na to, aby touchpad neměl ostrou hranu. Aby přechod mezi touchpadem a plastem co možná nejvíc povrchově nenápadný. Když totiž vypnete touchpad abyste mohl mít volně položenou ruku na WSAD, tak to dře ruku.
Ahoj. Osobne mám dobrú skúsenosť s repasovanými počítačmi, hlavne takhle narýchlo. Osobne mám naozaj super skúsenosť s technimax.cz/... Nakúpiš tam PC za polovicu a máš k tomu aj záruku.
Hry by si na tom mal rozbehnúť v pohode
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.