Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook?

Od: noyb odpovědí: 6 změna:
Ahoj, do příštího pondělí bych potřeboval sehnat nový notebook - na VŠ. Bohužel jsem v tomto fakt nerozhodný, strávil jsem projížděním notebooků už X hodin a stále nevím.
Sice bych si rád občas zahrál nějakou tu hru, ale křiklavé herní notebooky se mi designově vůbec nelíbí. Ideální by bylo 15 palců, s numerickou klávesnicí, dostatečnou RAM a SSD a s grafikou, která zvládne např. PUBG, CS:GO no a občas si ujedu i na Minecraftu.
Pokud by měl někdo nějaký tip či radu, byl bych moc vděčný. Předem díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

clovicek*
hodnocení

1x

Pubg je tu limitující , na rozumné hraní to chce

CPU: Intel i5-6600K / AMD Ryzend 5 1600

Memory: 16 GB RAM

GPU: nVidia GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB

což u horších ntb bude problém.

noyb
hodnocení

Zapomněl jsem napsat, že bych se rád vešel do nějakých 22 tisíc.
clovicek*

notebooky s GPU GTX 2060 začínaj kolem 25+- to už je herní kousek s GTX 1650ti začínaj kolem 16+- to je takovej slabší základ na pub g ale ještě stačí. Ta grafika je v tomto případě co určuje hodně tu cenu.

Tady sou dva zástupci z téhle levnější kategorie co v testetech dopadli celkem Ok.

czc.cz/...

czc.cz/...

bublaaa*

Ten doporučený MSI je moc pěkný, za ty prachy dobrá koupě :) MSI je moje oblíbená značka herních notebooků.
Ale ještě upozorním na tohle Lenovo: czc.cz/...
Některá Lenova mají celkem decentní design i přesto, že mají herní komponenty.

Doporučím z vlastní zkušenosti, dejte pozor na to, aby touchpad neměl ostrou hranu. Aby přechod mezi touchpadem a plastem co možná nejvíc povrchově nenápadný. Když totiž vypnete touchpad abyste mohl mít volně položenou ruku na WSAD, tak to dře ruku.

lhotsky11*
hodnocení

0x

Poslední dny jsem taky vybíral nový notebook a měl jsem podobné preference.

Zde jsem sepsal pár postřehů a seznam notebooků mezi kterými jsem vybíral. Nakonec jsem pořídil Huawei 13 AMD.

atlaso.cz/...

Může to někomu pomoc při rozhodování ;)

jirask*
hodnocení

0x

Ahoj. Osobne mám dobrú skúsenosť s repasovanými počítačmi, hlavne takhle narýchlo. Osobne mám naozaj super skúsenosť s technimax.cz/... Nakúpiš tam PC za polovicu a máš k tomu aj záruku.

Hry by si na tom mal rozbehnúť v pohode :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]