Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. chtěl jsem se zeptat, je-li nějaká možnost aby mozilla nestahovala do part souborů ale rovnou do podle stahování určeného formátu... Překáží to když si stahuji film tak mu nechám asi 3% a pak ho pustím v KMPlayeru... jenže part soubor načte pouze tu část která je v době spouštění přehrávače stáhnutá a když dojede na konec tak stop a musím pouštět znova... Pokud je toto pro někoho wall of text tak se omlouvám ale jsem po opici
Mozila stejně jako jiné prohlížeče/stahovače stahuje soubor tak jak je uložený, ty by sis snad představoval aby ti neompletní soubor rozbalil a opravil tak aby šel spustit? To snad ne
mám mozilla 3.0.6... Když stahuju soubor, tak se mi objeví v cílové složce dva. Jeden co má 0Kb se správnou příponou (*.avi), a druhý s neasociovanou příponou *.part, resp *.avi.part. KMPlayer umí otevřít nekompletní video soubor (narozdíl od WMP) a umí přehrát tu část která je již stáhnuta a mezitím co sleduji se stahování blíží úspěšně ke konci. Problém je v tom že když v KMP otevřu ten part soubor tak se otevře pouze ta část filmu, která je v tu chvíli stáhnutá a zbytek to nebere. Je to triviálnost, ale potřebuji poradit jak překecat mozillu aby to nestahovala do těch part souborů. Je to sice kvůli tomu že se může vrátit při přerušeném stahování i když server tuto fci nepodporurje, ale jelikož mám stabilní linku a 1Gb stáhnu i za půl hodinky tak mě tato "skvělá" funkce štve
Spousta programů, když stahují z netu, si nejdříve udělají nějaký ten dočasný soubor a pak po stažení ho přejmenují na originální. Přehrát tedy můžeš v tomto případě pouze to, co je právě staženo. Je snad jasné, že data, která ještě nemáš v PC nepřehraješ.
samozřejmě ale kfyž to stahovalo rovnou tak mi to fungovalo jako streamované video (berte s rezervou) teď to nejde, a jako puntičkář do toho prostě musim šťournout
Tak když máš tak rychlej internet tak počkej až se ti stáhne celej film a pak spusť .avi. Ta půlhodina se dá vydržet, ne?!
Vůbec nechápu o co ti jde, bud je to tím, co jsi napsal v poslední větě nebo mi to třeba někdo vysvětlí?
Když stahuji (cokoliv) co má více částí, musím snad dostahovat celý soubor (film) a teprve potom se mohu na celý i podívat.
Nechápu, když stáhneš 3% filmu, že bys chtěl vidět film celý, vidíš samozřejmě jen to, co už máš staženo, ne?
Kazdej se tu tvari chytre, pritom nevi vubec o cem je rec. Vid spider!
Moje rada zni: na prehrani part souboru pouzij VLC media player, protoze on dokaze bufferovat ze souboru part.
KMplayer tohle neumi. A kdybys naszavil v mozille abyse to nerozdelovalo na avi a part, tak pri prehravani avi by ti kmplayer stejne neprahral vsechno, ale jen to stazene.
Zdary
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.