Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se zaregistrovat na fb

Od: vercza* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, mám dotaz za mamku, který před 3 měsícema zablokovali fb, kvůli tomu, že smazala věk. Od té doby se nejde na stary fb připojit.
Udelala jsem ji nový mail s tím, že bude mit nový fb. Ale ani ten neprošel i když na nový mail přišlo potvrzení, že se může přihlásit.
Nejde to protože má stolní počítač nebo už známou IP adresu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Souhlasím s @itguru. Kvůli smazání věku určitě Fb profil nezablokoval a maminka může mít víc profilů, jen musí mít každý na jiný email. Je potřeba sledovat zprávy z podpory, všechna upozornění..

Spousta blokací se dá zvrátit tím, že se Vás Fb zeptá, zda je příspěvek Váš, pokud to nepotvrdíte, nevšimnete si, máte ban.

Komunikace s Fb není žádná, odpovídá automat, logiku v tom nehledejte. Známé rušili všechny příspěvky s tím, že porušuje zásady komunity bla bla, až se její syn naštval a přeložil jí zprávu do angličtiny, kde několikrát zdůraznil šikanu ze strany Fb, od té doby vše bez problémů.

Zkuste napsat na podporu v angličtině, dejte tomu nějakou "omáčku", zdůrazněte, že zablokování profilu považujete za bezdůvodnou šikanu ze strany Fb...třeba si to někdo přečte a ledy se pohnou..

zde si přečtěte 365tipu.cz/...

gordon
hodnocení

2x

kdyz te tam nechteji tak jim do zadku nelez.

itguru*
hodnocení

1x

Je to problém mezi počítačem a židlí. FB v žádném případě neomezuje uživatele kvůli věku. Já mám facebooků aspoň 20. (hodí se, když je nějaká soutěž na fb, kdo nasbírá víc lajků - už jsem tak vyhrál několikrát, naposledy vstupenky na koncert). Účet mi smazali několikrát, ale vždy jsem se mohl znovu zaregistrovat. Je tam jen nějaká prodleva - max. možno založit 5 účtů na jednom počítači (prohlížeči) za hodinu. I když ti účet smažou či zablokují, jde jej jednoduše odblokovat, většinou tam máš napsané, "váš účet jsme zablokovali na dobu 30 dní". Účty nemažou, protože tam nemáš věk (na žádném z mých 20 účtů nemám dané pravé datum narození ani to nemám dané veřejně). Myslím si, že mamka tam prodávala drogy nebo se účastnila na jiné nelegální aktivitě.

vercza*
hodnocení

Nevím jestli prodávala drogy ale chtěli po ní i občanku nebo pás.
Není možný, že nějake cookie nebo má něco v nastavení? Není to k životu důležité, ale naštve to.
V příloze mám i screen co jí to ukazuje.
Nejde se zaregistrovat na fb

daniela1
hodnocení

0x

Jak je myšleno "smazala věk" a "Od té doby se nejde na stary fb připojit"? Facebook nejde založit bez udání věku (i falešného) a pak jde sice změnit, zneviditelnit pro ostatní, ale ne ho dostat úplně pryč. Jestli tam zadala nějaký očividně falešný věk, třeba rok narození 1900, může to být důvod zablokování. I tak by se ale šlo přihlásit, nějakým způsobem ověřit a odblokovat.

vercza*
hodnocení

Není možné, že by vadila IP adresa, která je pořád stejná? Nebo nějaký cookies, co se mají nainstalovat.
Nejde se zaregistrovat na fb #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]