Nejste přihlášen/a.
Souhlasím s @itguru. Kvůli smazání věku určitě Fb profil nezablokoval a maminka může mít víc profilů, jen musí mít každý na jiný email. Je potřeba sledovat zprávy z podpory, všechna upozornění..
Spousta blokací se dá zvrátit tím, že se Vás Fb zeptá, zda je příspěvek Váš, pokud to nepotvrdíte, nevšimnete si, máte ban.
Komunikace s Fb není žádná, odpovídá automat, logiku v tom nehledejte. Známé rušili všechny příspěvky s tím, že porušuje zásady komunity bla bla, až se její syn naštval a přeložil jí zprávu do angličtiny, kde několikrát zdůraznil šikanu ze strany Fb, od té doby vše bez problémů.
Zkuste napsat na podporu v angličtině, dejte tomu nějakou "omáčku", zdůrazněte, že zablokování profilu považujete za bezdůvodnou šikanu ze strany Fb...třeba si to někdo přečte a ledy se pohnou..
zde si přečtěte 365tipu.cz/...
Je to problém mezi počítačem a židlí. FB v žádném případě neomezuje uživatele kvůli věku. Já mám facebooků aspoň 20. (hodí se, když je nějaká soutěž na fb, kdo nasbírá víc lajků - už jsem tak vyhrál několikrát, naposledy vstupenky na koncert). Účet mi smazali několikrát, ale vždy jsem se mohl znovu zaregistrovat. Je tam jen nějaká prodleva - max. možno založit 5 účtů na jednom počítači (prohlížeči) za hodinu. I když ti účet smažou či zablokují, jde jej jednoduše odblokovat, většinou tam máš napsané, "váš účet jsme zablokovali na dobu 30 dní". Účty nemažou, protože tam nemáš věk (na žádném z mých 20 účtů nemám dané pravé datum narození ani to nemám dané veřejně). Myslím si, že mamka tam prodávala drogy nebo se účastnila na jiné nelegální aktivitě.
Jak je myšleno "smazala věk" a "Od té doby se nejde na stary fb připojit"? Facebook nejde založit bez udání věku (i falešného) a pak jde sice změnit, zneviditelnit pro ostatní, ale ne ho dostat úplně pryč. Jestli tam zadala nějaký očividně falešný věk, třeba rok narození 1900, může to být důvod zablokování. I tak by se ale šlo přihlásit, nějakým způsobem ověřit a odblokovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.