Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce klíč k zabezpečení sítě, O2

Od: jiritrnka odpovědí: 7 změna:

Po včerejším výpadku internetové sítě O2 (24.09.20) nejsem schopen se připojit ne internet pomocí modemu ZTE H267A, přstože jsem změnil přístupové heslo k němu. Chce klíč k zabezpečení sítě. Jak ho získám?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Neslo by to říct srozumitelne?
Ja třeba hádám, že chceš heslo k WiFi, protože se to ADSL modem vyresetoval do defaultu. Což se někdy stane když není zcela ok.
Přihlásit do administrace se umíš?
Pripadne default WiFi je většinou napsana primo na krabicce.

hm*
hodnocení

1x

Návod na nastavení wifi má přímo na svém webu Telecom
o2.cz/...

Předpokládám, že "klíč"nechce modem, ale počítač. Jestli si pamatuješ původní název sítě a heslo (klíč), tak to můžeš do modemu zapsat (podle toho návodu) a pak by se měl počítač připojit. Jestli si to nepomatuješ, tak si něco vymysli, zapiš to do modemu a pak to musíš zadat i do počítače.

hm*
hodnocení

0x

Zkus pořádně popsat, co chceš.

Nedaří se ti připojit modem k internetu, nebo modem připojen je, ale nedaří se ti spojení počítače s modemem přes wifi?

jiritrnka
hodnocení

K modemu i internetu se snadno připojím pomocí kabelu, což mi umožňuje i tuto komunikaci.

Díky

JT

111®
hodnocení

0x

obvykle modem mívá síŤ O2 a heslo také O2 nebo o2, jinak je možnost vstoupit do modemu a tam je pro vstup jmeno admin a heslo admin , a tam se podívat na heslo k síti O2

Myslíš WiFi nebo wan? Pri spatne nastavené wan by nešel ani kabel a u WiFi už dávno jsem neviděl tak jednoduchá jména... on by musel hlavně tazatel psát trochu srozumitelne.

hodnocení

0x
My máme VDSL modem od O2 a heslo je napsané zespoda na samolepce:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]