Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpečnost Win 7

Od: kaktus123* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám starší notebook na kterém Windows 10 neběhají uplně tak jak by měli a proto na něm mám Windows 7.

"Desítky" si nerozumí s ovladačem grafiky a často padaly do modré smrti.

Je bezpečné používat systém bez podpory pokud vezmeme v potaz že vím jak se na netu chovat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

5x

Win7 stále jedou i s každodenními aktualizacemi, takže podpora je, i když dřív avizovali, že končí. Aspoň mi to tak hlasí při nočním vypínání PC.

hodnocení

4x

Vin7 i bez podpory fungují zcela normálně. Pořiďte si dobrý antivirák a nelezte na problematické stránky a nemáte se čeho obávat. Stále ještě používám Vin7 i k bankovním úkonům a hodlám je používat, dokud mi to neodstřihne banka. S Win10 mám problémy s tiskem výpisů na starší tiskárně.

hodnocení

0x

Ve Windows 7 je Microsoft Defender nadále podoporovaný a hodnocený mezi nejlepšími anti-malware při testech. Bohatě stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]