Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám možnost koupit notebook HP ProBook 450 G6. Za slevněnou pořizovací cenu 12 500 Kč. Jedná se o výstavní kus. a model z řad poslední generace s původní pořizovací cenou 18 900 Kč. Specifikace Intek core i3-8145U, 8 GB ram, 256 GB SSD, 15,6 fullHD, Win 10 Pro... 12 měsíců záruka.
Potřebuji ho jako nárhradu za můj původní 6 let starý notebook Lenovo IdeaPad - G50, procesor Intel Celeron.
Měl by mi hlavně soužit na práci. Takovou kancelářskou práci, kdy nebude mít problém, když mám naraz otevřených 10 vyskakovacích oken + na stahování filmu, videa a také, aby v jeden čas zvládal Stáhnout film a ve stejnou chvíli náhrát video, film zpátky na Net (Dowlanding + uploading) ve stejný čas.
Občas na příležitostné hrání starších her. Do roku 2009 novější asi ne. Například (Residennt evil 4, Resident Evil 5, Age of empire 3, Warcraft 3, Call of duty 3...atd.
Prodejci věřím, je to můj známý, takže vím, že mi poradí dobře. Jen nevím. Zda ho mám příjmout a nebo čekat na jiný. Ta pořizovací cena je můj strop. Spíš jsem koukal po levnějších za stejné nebo podobné parametry. Děkuji a přeji hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.