Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Canon pixma MG3050-jak skenovat do stolního PC?

Od: ola® odpovědí: 5 změna:

Prosím poraďte. Mám tiskárnu Canon Pixma MG 3050. Mám ji propojenou kabelem se stolním počítačem. Jak to mám udělat, když si třeba vytisknu dopis, který musím podepsat ručně a zpět ho naskenovat a e-mailem odeslat? Vytisknutí není problém, ale nevím, jak postupovat při skenování dokumentu zpět do PC? Můžete mi prosím poradit? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

Buď přes Windows skenování, nebo máte na ploše ikonu pod tiskárnytak přes ní, nebo to dokonce umí e mail klient pod volbou vložit a volba že skeneru

hodnocení

2x

Máte to popsáno v návodu. Kliknete na ikonu a pak můžete nastavit skenování podle potřeby.

ola®
hodnocení

Prosím, na jakou ikonu? Nic na tiskárně není, co by bylo na skenování. Na staré tiskárně Canon Mp 210, jsem měla přímo tlačítko na skenování na panelu tiskárny, ale to tady není?

Ta ikona by měla být na obrazovce PC. Pokud tam není, tak zkuste tlačítko Start, Všechny programy a pak Canon utilities a můžete si ikonu pro skenování na plochu přetáhnout.

hodnocení

1x

V prohlížeči fotek IrfanView, Faststone viewer ... klikněte na položku získat obrázek ze skeneru - rozbalí se přidružený program ke skeneru. Obrázek uložte jako PDF. Tenhle soubor odešlete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]