Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetová TV Skylink

Od: kepler* odpovědí: 3 změna:

Včera jsem si ji nainstaloval do PC na 1 měsíc zdarma a nějak se mi nezdá to ovládání. Na posunování mezi kanály musím na šipku klepnout až 5x, ne vždy se mi podaří malé okno zvětšit na celou obrazovku a vůbec netuším, jak si můžu programy ukládat, pouštět od začátku nebo uložit na později.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslíte LiveTV Skylink? livetv.skylink.cz/... Ovládání je hrozné, vyloženě nouzovka. Nutno se naučit/zvyknout. Shoda i v jiných diskusích. Mám jejich placený satelit (OK), a LiveTV užívám jen na tabletu/kompu na dovolené v zahraničí a podobně, jako PLUS službu zadara pro myslím 5 kompů/tabletů. Dobré je i pro pozdější zhlédnutí (+1 hod) z archivu s možnosti takto přeskakovat reklamy.

kepler*
hodnocení

Ano, ten jsem měl na mysli. Takže máte stejné poznatky jako já. Ještě zkusím najít nějakého souseda, který to má a snad mi nějak pomůže.

tomas11*
hodnocení

2x

Za mne - funguje to úplně v pohodě používám to na noťasu často (na chajdě) jen si to chce vyzkoušet a zvyknout,právě jsem to kvůli vám pustil , zpětně přehrát - napřed do knihovny .Chce to mít alespoň trochu slušné internetové připojení , jedu přes data mobilmánie bez jakýchkoliv problémů.

Internetová TV Skylink

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]