Nejste přihlášen/a.
Vážení,
chtěl bych se zeptat, jak nainstalovat na svůj NTB aplikaci Whats up, když nepoužím dotykový telefon, ale mám starou Nokii. To co jsem na netu našel vždy počítá, s použitím moderního telefonu, který je schopný číst QR kódy atp. Předem děkuji za odpověď, případně za link na stránku, kde bych si to mohl nainstalovat.
Luboš Schlichts
Tato aplikace předpokládá že e je v zařízení Android. pokud je Windows zkuste Viber. Win prestal whats app podporovat
pokud vím tak na telefonu s WIN přestal fungovat...
Tazatel se ptal na instalaci aplikace na NTB, ne na telefon s win. Psal, že má starou Nokii, už si nevzpomenu, ta snad jako operační systém win ani neměla, byl tam když tak Symbian. Jinak máte pravdu - v mobilech s win aplikace již nefunguje.
Tak samozřejmě win whatsup podporuje, mám ho nainstalovaný na více PC, ale bez čtečky QR ho nezprovozníte (aspoň nikde jsem na tuto možnost nenarazil, ale pravda, nemusel jsem ji hledat ).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.