Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytry prohlížeč od Seznamu

Od: begi25® odpovědí: 9 změna:

Zdravím,prosim stahnul ste už někdo chytry prohl.od seznamu? Je rychlejší a neztratim nic co mam uloženo? Diky za info.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bublaaa*
hodnocení

5x

Pokud se od mého posledního testu nic nezměnilo, tak jde o upravený Firefox, který má integrovanou lištičku Seznamu k notifikaci emailů a šmírovačku od Seznamu. Jako dlouholetý uživatel Firefoxu jsem tento paskvil okamžitě odinstaloval. A radši jsem si hned pak umyl ruce a vyčistil zuby.

hodnocení

4x
Od Seznamu jedině mapy. Vše ostatní je naprosto zoufalý.
tvfanda*
Ještě mají dobrý anglický slovník (možná trochu menší slovní zásoba, ale pro běžný překlad je dostačující, na méně známá slova používám velké výkladové slovníky, které jsou na také na Internetu volně k dispozici).
Je od společnosti Lingea a ta má kvalitní slovníky.
Sice nepoužívám moc často ten, co je na Seznamu, ale myslím si, že je stejný jako na "slovniky.lingea.cz", ten požívám častěji.
.
K vyhledávání se dá použít také, zejména pokud potřebuji najít něco co se dát koupit v České republice. Už se mi stalo, že Google některé zboží nenašel.

hodnocení

0x

Dobrý den. Kdysi jsem ho nainstaloval a po chvíli odinstaloval. Nelíbil se mi z mnoha důvodů. Pokud máte na mysli uložené soubory, pak buďte bez obav, neztratíte je. Že by byl rychlejší než třeba Firefox nebo Pale Moon, které používám, tak to si nemyslím.

iz*
hodnocení

0x

Vyzkoušela jsem ho a zase odinstalovala, nevyhovoval mi.

hodnocení

0x
Co myslíte tím uloženým? Data na disku ne, ale oblíbené v prohlížeči ano, pokud si je ručně nedoimportujete.
Jinak já obecně nemám podobné prohlížeče rád.

hodnocení

0x

Používám Google Chrome a jsem spokojen.

hodnocení

0x

Přítelkyně to měla na mobilu a bylo to zoufalé. Po instalaci to vymlátilo Chrome, odkazy na webové stránky z programů pak často vedly na nekonečný cyklus.

Raději pryč od toho !

hodnocení

Všem moc děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]