Pokud se od mého posledního testu nic nezměnilo, tak jde o upravený Firefox, který má integrovanou lištičku Seznamu k notifikaci emailů a šmírovačku od Seznamu. Jako dlouholetý uživatel Firefoxu jsem tento paskvil okamžitě odinstaloval. A radši jsem si hned pak umyl ruce a vyčistil zuby.
Od Seznamu jedině mapy. Vše ostatní je naprosto zoufalý.
tvfanda*
Ještě mají dobrý anglický slovník (možná trochu menší slovní zásoba, ale pro běžný překlad je dostačující, na méně známá slova používám velké výkladové slovníky, které jsou na také na Internetu volně k dispozici). Je od společnosti Lingea a ta má kvalitní slovníky. Sice nepoužívám moc často ten, co je na Seznamu, ale myslím si, že je stejný jako na "slovniky.lingea.cz", ten požívám častěji. . K vyhledávání se dá použít také, zejména pokud potřebuji najít něco co se dát koupit v České republice. Už se mi stalo, že Google některé zboží nenašel.
Dobrý den. Kdysi jsem ho nainstaloval a po chvíli odinstaloval. Nelíbil se mi z mnoha důvodů. Pokud máte na mysli uložené soubory, pak buďte bez obav, neztratíte je. Že by byl rychlejší než třeba Firefox nebo Pale Moon, které používám, tak to si nemyslím.
Co myslíte tím uloženým? Data na disku ne, ale oblíbené v prohlížeči ano, pokud si je ručně nedoimportujete. Jinak já obecně nemám podobné prohlížeče rád.
Přítelkyně to měla na mobilu a bylo to zoufalé. Po instalaci to vymlátilo Chrome, odkazy na webové stránky z programů pak často vedly na nekonečný cyklus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.