Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký si koupit obal na notebook?

Od: sia odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

vlastním notebook, který má tyto rozměry:

šířka: 319 mm

výška maximální: 18,2 mm

hloubka: 199 mm

úhlopříčka: 14

A ráda bych vás poprosila o nějaké tipy na obal na tento notebook. Už jsem si přes internet jeden obal vybrala a když mi přišel, tak byl velký. Vrátila jsem ho a bez problémů mi vrátili peníze. Jenže se zdráhám, jaký obal na notebook si pořídit. Tak by mě zajímalo vaše doporučení.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dopručuju neopren. Když nosíš noťas v batohu a náhodou promokneš na kost, dá ti neopren jednu ochrannou vrstvu k dobru.
20.09.20 17:41

totak *haha*

bublaaa*

jj, neopren je dobrá volba, vydrží. A ntbk je zhruba chráněný, i když zmoknete.
Záleží co od toho očekáváte, jak a v čem notebook nosíte, jestli v batohu, nebo nějaké brašně přes rameno, nebo jinak. Ujasněte si všechny tyhle věci a skočte někde do krámu, ať vám poradí. Zkušený prodejce se vás vyptá na ty správné věci a doporučí správný.

hodnocení

2x

Radím zajít si do prodejny, kde se pc prodávají a vybrat si ten optimální, vyzkoušet a zhodnotit. Je v tom velký výběr. Také různé barvy a ceny.

sia
hodnocení

A nějaký tip nemáte?

20.09.20 07:58

Modrý

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]