Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dá se někde na internetu najít, nebo v mobilní aplikaci, kde se aktuálně nachází vlak kterým jedu a který má spoždění?
Děkuji.
Např. zde - musíte ale vědět, kde se vlak přibližně nachází: kam.mff.cuni.cz/...
Dále na webu ČD nebo zde: m.cd.cz/...
Pak možná i stránkách SŽ (szdc.cz), tam by meli být i nákladní dopravci.
Nechápu proč hledat vlak někde na internetu, když v tom vlaku jedu a můžu se podívat z okýnka.
Dříve se na stránkách Českých drah daly zobrazit polohy vlaků. Teď se zobrazí mapa, ale poloha vlaků vidět není.
Da se najit o vlaku vse ,co ale chceš hledat o vlaku v kterem jedeš to nechapu.Muzeš najit proc vlak zrovna nejede ale k cemu ti to bude
"vlak kterým jedu" jsem myslel jako "vlak kterým hodlám jet". Prostě když to mám na nádraží 35 minut a vlak má zpoždění třeba 15 minut, tak abych měl představu kde se ten vlak aktuálně nachází. Protože to zpoždění předpokládám že může stáhnout, takže aby neměl v jeden moment zpoždění 15 minut, já počítal s tím že můžu jít o 15 minut později, a on mi nakonec ujel protože třeba 10 minut z toho zpoždění stáhnul
O to mi jde.
Moc se v tom nevyznám, ale protože jsme jednou sledovali průběh letu letadla, tak předpokládám, že by šel i vlak. Snad vám dá někdo radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.