Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový facebook

Od: hlodavec® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, jak prosím vrátit staré prostředí facebooku když v tom novém mi zmizela v rozbalovacím nemu "účet" položka vrátit starý facebook? Ten nový se strašný, nepřehledný. Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkoušejte ještě během dne, manželovi se to už stalo dvakrát, podruhé tam nejdříve také již neměl možnost se vrátit na původní vzhled, ale odpoledne se mu to tam znovu objevilo a přepnul a je na starém. Já jedu stále na starý vzhled, nový se mi ještě neobjevil. Ale psali, že se fb má v září změnit na nový, tak uvidíme...

hodnocení

0x

Oni stejně starý vzhled brzy utnou, tak si zvykejte. Já si naopak myslím, že nový je přehlednější. Je to jen o zvyku.

hodnocení

0x
Souhlasím s kolegou "Ernie."
Nový vzhled je super, je daleko přehlednější a lepší.
Jde pouze o zvyk :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]