Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemohu se nikde dopátrat, zda existuje ve Windows klávesová zkratka pro znaménko průniku. Vypadá takto: ∩
Děkuji.
Unicode ∩ ale je U+02229, ne 239. Nemohu moc radit v Ubuntu se píše trochu jinak. Zde odkaz na kód pro průnik:
Jiný zdroj jak na to: wikihow.com/...
Najdeš to v Mapa znaků - dole zatrhni "podrobné zobrazení" - Znaková sada vyber Unicode - seskupit podle (Podoblast saddy Unicode) - objeví se mala tabulka výběrů vpravo nahoře, v ní vyber matematické operátory. Výsledek je různě bohatý podle zvolené znakové sady. Zkus třeba Arial Unicode MS. Tam najdeš kód U+22C2 pro průmik. Já přímo s kódy nepracuji, častěj používané zanky jsem zkopírovat do TXT souboru v poznámkovém bloku a beru je z toho.
palcem držte levý Alt, na numerické klávesnici napište 239 a je tam. Doufám že se mi tady dobře zobrazí.
∩
Dobře, zkusíme opáčko. Levým palcem držím levý Alt, na numerické klávesnici vyťukám 239, pustím levý Alt.
∩∩∩∩∩∩∩ ∩∩∩∩∩∩
Jak jste sem prosím vložil ten znak? Opravdu vyťukáním kódu, nebo jste ho zkopíroval přes schránku? V případě vyťukání kódu poprosím o přesnou konfiguraci klávesnice a postup, jak jste pomocí kódu zobrazil znak průniku.
Mně totiž asci kód 239 zobrazí čárku ´ a nikoliv průnik ( viz. tabulka)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.