Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vážení rádcové. Prosím o pomoc. Jelikož už zase se mluví o uzavření ZŠ a výuce přes PC chtěla bych vnučce koupit vhodný notebook na připojení se s učitelem. Mám 20 000 a výš bych šla jen nerada. Prosím o konkrétní odkazy, Vnučka je na ZŠ 5. třída. Moc děkuji. Lída
Tento všude tahám já a je to stará škola a nezmar. Jsou tam spíš věci (dnes moc nevídané), jako vyjmutelná baterie, zespodu dvířka na výměnu ram a hdd. Pokud se poškodí napájecí konektor, tak je to jako u starých IBM, že je na kusu káblíčku uvnitř a tak se nevylomí základní deska.
Displey matný, takže na slunci vpohodě, webkameru i wifi má. Hlavně čtečku SD karet, takž z mobilu či s foťáku ideál na přenos dat.
Stále drží DVD-RW vypalovačku. což je dnes vzácnost a má porty USB 3.0 a HDMi včetně i starého VGA.
Tahám ho k autům (diagnostika) i se s ním válim v posteli, když něco dělám a po 2 letech co ho mám, panty drží a nikde nevrže a nejeví známky opotřebení.
Poctivá kvalita Japonců (montovánov Německu). Srovnatelné s Dell stroji.
Vyhnul bych se Acerům a Asusům. Laciné plasty, které prasknou v pantu nebo odejde napájecí konektor a musí se přeletovat z desky.
Tohle je základní řada Lifebook A
Přechod od IBM k Lenovu mě zklamalo a tohle opět udělalo radost na tváři po všech stránkách.
Gumídek Vám poradil velmi dobře.
Nic proti repasům, ale pokud po roce zdechne, tak máte akorát těžítko na papíry.
Repas nechci ani zadarmo a máte asi pravdu, že rada gumídka je dobrá, dcera ještě kouká co mají v OKAY.
Poraďte se s učitelem, který ve škole zodpovídá za výpočetní techniku. Nikdo nevíme, jaké má škola k dispozici programové vybavení atd. Asi by vám měl říci minimální parametry, pak vám tady rádci poradí třeba značku.
A co se týká ceny - 1/2 té částky by myslím úplně stačila.
Doporučuji tento aukro.cz/... ,jen bych se s prodejcem domluvil ,aby tam nainstaloval větší SSD disk 1TB,paměti není nikdy dost...mám s prodejcem osobní zkušenost(kupoval jsem notas pro syna taky 5.třída ZŠ),takže pokud budete potřebovat nainstalovat pro výuku jakýkoli program (legální) není problém,pokud můžete osobní převzetí je nejlepší (F-M) vše ochotně vysvětlí a předvede..
Nahoře píšete "Repas nechci ani zadarmo" a pak chcete vzít toto od kohosi z Aukra? Nejlépe vám zde poradil gumídek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.