Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak mám spustit program Origin. Mám heslo i jméno, ale nejde mi se přihlásit. Vždy to napíše: Were sorry, but were having some technical difficulties. Please try again later.
Už to píše více jak týden.
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem Zahry
Mněl ten samý problém, zatím k němu není řešení ( tady teoreticky je ale nic z toho mi v česku nefunguje) ale jde to obejít (nepovažuju uvedený způsob za přijatelné řešení na stálo) a to jest:
Stáhnout si nějakou VPN co poskytuje free trial a umožňuje si vybrat zemi (já k tomuto používám tunnel bear protože pro trial nechce kreditku ale mělo by stačit cokoliv, co vám změní polohu mimo česko); Připojit se do jiné země (Británie mi funguje); Přihlásit se (a nejlépe zaškrknout zůstat přihlášen); hned po přihlášení se odpojit z VPN aby vám těch 500Mb nebo jiný free limit vydržel co nejdéle, pak už hrát a stahovat můžete přes své připojení.
Výrazně doporučuji: Stěžovat si, stěžovat si, stěžovat si. Psát na podporu a pokaždé zdůraznit že toto NENÍ přijatelné řešení. Buď zruší Ban na českou republiku (nedovedu si představit jak jinak by takhle mohli zprznit přihlašování) a nebo ať přidají do minimálních požadavků na origin že pokud žijete v zemi která má není hodna přihlášení do jejich služby tak si musíte ZAPLATIT VPN službu.
Je opravdu NUTNÉ si stěžovat, jinak si bude EA se zákazníkama vytírat řiť neustále a to snad nikdo nechce už jenom proto, že by se z toho mohla stát norma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.