Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, bohužel na novém počítači nemám Word, mam win 10 edge. Nemám doma tiskárnu a skener, nafotila jsem přes telefon smlouvu, kterou potřebuji poslat elektronicky. Použila jsem skener v mobilu i normálně vyfotila bez blesku a s bleskem. Na všech programech co tu mam a jsou zdarma nemůžu poslat zvětšený dokument mailem, jak je zmenšený tak vypadá rozmazaně, ale když si ho zvětším, tak není rozmazaný, jen to působí tak, protože je menší. Poradíte na jakém programu to mám zvětšit aby to zůstalo zvětšené a můj zaměstnavatel to viděl správně v mailu? Nebo pro zaměstnavatele není problém to zvětšit a uvidí to správně a čitelně, co myslíte? Když to vysvětlím, že bohužel to nemám jak poslat zvětšené. Jinak můj zaměstnavatel není náročný na dokonalý sken. A když koupím skener, pomůže mi to? Nebo i tak potřebuji Word? S Wordem jsem nikdy problém neměla. Mam tu nějaké programy a když dám otevřít, ani mi to neukáže název, je to něco na úpravu fotek. Poradíte někdo co s tím?
Pokud tomu dobře rozumím, máte v mobilu obrázek s přefoceným dokumentem a když ten obrázek zvětšíte, tak je písmo dobře čitelné. V tom případě jste dovedla dobrou práci a pokud od šéfa nemáte upřesňující instrukce o formátu, velikosti, atp, tak mu to pošletete tak jak to je. Jestli šéf není vysloveně technický antitalent, tak myslím, že si to u sebe dokáže zvětšit stejně jako vy, když si to prohlížíte. Až když bude mít výhrady, pak teprve to řešte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.