Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jakém programu poslat zvětšený dokument mailem?

Od: lenka2 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, bohužel na novém počítači nemám Word, mam win 10 edge. Nemám doma tiskárnu a skener, nafotila jsem přes telefon smlouvu, kterou potřebuji poslat elektronicky. Použila jsem skener v mobilu i normálně vyfotila bez blesku a s bleskem. Na všech programech co tu mam a jsou zdarma nemůžu poslat zvětšený dokument mailem, jak je zmenšený tak vypadá rozmazaně, ale když si ho zvětším, tak není rozmazaný, jen to působí tak, protože je menší. Poradíte na jakém programu to mám zvětšit aby to zůstalo zvětšené a můj zaměstnavatel to viděl správně v mailu? Nebo pro zaměstnavatele není problém to zvětšit a uvidí to správně a čitelně, co myslíte? Když to vysvětlím, že bohužel to nemám jak poslat zvětšené. Jinak můj zaměstnavatel není náročný na dokonalý sken. A když koupím skener, pomůže mi to? Nebo i tak potřebuji Word? S Wordem jsem nikdy problém neměla. Mam tu nějaké programy a když dám otevřít, ani mi to neukáže název, je to něco na úpravu fotek. Poradíte někdo co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bublaaa*
hodnocení

2x

Pokud tomu dobře rozumím, máte v mobilu obrázek s přefoceným dokumentem a když ten obrázek zvětšíte, tak je písmo dobře čitelné. V tom případě jste dovedla dobrou práci a pokud od šéfa nemáte upřesňující instrukce o formátu, velikosti, atp, tak mu to pošletete tak jak to je. Jestli šéf není vysloveně technický antitalent, tak myslím, že si to u sebe dokáže zvětšit stejně jako vy, když si to prohlížíte. Až když bude mít výhrady, pak teprve to řešte.

iz*
hodnocení

0x

V kterém formátu je dokument uložen, jakou má příponu?

lenka2
hodnocení

Mám tu programy Fotky, Malování. Když to otevřu v Malování, je to krásně čitelně vidět, ale nejde mi to uložit, abych to takto velké a čitelné poslala. Posílám to vždy s příponou .jpg

lenka2
hodnocení

Ježiš já jsem blb, už to vidim, jde to zvětšit v mailu, panebože jsem ale blb, asi jsem myslela na něco jiného, pardon.

hodnocení

0x

Když si ten obrázek otevřete v počítači, tak uvidíte že v okně prohlížeče obrázků si ho můžete libovolně zvětšovat a zmenšovat.

Vkládat obrázky do wordovského dokumentu jen proto aby se to poslalo, to je skutečně velká prasárna.

lenka2
hodnocení

Děkuji za rady, vážím si to, jsem dnes ve velkém stresu a nedošlo mi, že se to vlastně zvětšuje v mailu, to je ale ostuda. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]