Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poskytovatel internetu Praha

Od: hrbi44 odpovědí: 6 změna:

Zdravím, právě jsem se s kamarádem přestěhoval do jiné části Prahy, konkrétně do Záběhlic (Choceradská 16). Vzhledem k naší práci potřebujeme spolehlivý internet s rychlostí kolem 100/10 (download/upload). Jelikož jsme na staré adrese měli internet od O2, tak jsme chtěli zvolit právě tohoto poskytovatele, ale na nové adrese nám mohou nabídnout pouze 20/2 a to je opravdu málo. Nemáte někdo nějaké doporučení? Nájemníci před námi měli UPC, ale četl jsem, že recenze z poslední doby jsou převážně negativní kvůli jejich výpadkům a právě toho se bojíme, jelikož jakékoliv výpadky internetu si nemůžeme dovolit. Nemáte někdo zkušenost s UPC nebo jiným poskytovatelem? Za jakékoliv rady budu rád a předem za ně děkuji!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x
jediny problem s upc jsem mel pri ukoncovani smlouvy, jinak ne.. a rychlost jsem mel i pred 10lety 200/20 nebo jeste vic, za 200/mes.. ted mam 50(30)/20 za 720/mes na praze zapad
Tak to kecas :) v roce 2010 urcite ne a tu cenu beznym zpusobem taky ne.

hodnocení

0x

UPC mám 150/10 ,rychlost reálně mám vždycky kolem 145/9,5 což je v pohodě , ale výpadky jsou tak 2x do měsíce na pár desítek minut .

Podíval bych se po internetu který je distribudován optickým kabelem což zajistí nejstabylnější a nejrychlejší internet .

hodnocení

0x

rychlost.cz/...
mrkni na Poda ,Pe3ny Net JM-Net z.s Praha12.net

motak
hodnocení

0x
UPC mam na Praze 4 několik let a nevzpomínám si,ze by to někdy neslo. A rychlosti co jsem kdy měřil odpovídaly tarifu. Nebal bych se toho...

hodnocení

0x
Zeptej se sousedu. Obcas je nejaky poskytovatel roztahany po baraku a do baraku ma treba optiku. Nebo ty jsi mistni tak vis co je v Praze za bezne poskytovatele. Tak je obvolej a nebo obepis.
Nicmene tu pozadovanou rychlost nechapu, nezlob se, ale podle me prehanis a ani bys takovou rychlost nepotreboval ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]