Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook, deaktivace a smazání

Od: fa odpovědí: 5 změna:
Ráda bych si založila nový FB, ale pokaždé, už 3.pokus mi facebook blokl nebo někdo nahlásil a já se i přes poslání fotky nemůžu dostat k účtu. Mám hromadu starých zpráv,trapných fotek atd. na které se už nechci koukat. Fotky smažu, ale co s těmi zprávami? Dá se nějak deaktivovat messenger? Ráda bych všechny zprávy na fb vymazala a účet zachovala. Jde to nějak? Poraďte. Děkuju.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniela1
hodnocení

0x

Ano, jde. Smazat všechny konverzace bude asi nejjednodušší. Na mobilu na zavřené konverzaci podržet prst a vybrat něco jako "Smazat konverzaci". Na počítači jsou vedle každé konverzace tři tečky, pod nimi je volba smazání celé konverzace.

Druhé straně nebo ostatním účastníkům to sice zprávy nesmaže, ale to ani zrušení celého FB účtu.

fa
hodnocení

Já právě chci, aby se to vymazalo u nás obou...
daniela1

Myslím, že to nejde. Standardním odstraněním zpráv (konverzace) určitě ne, smazáním účtu taky ne.

Ale třeba se najde někdo, kdo zná nějaký trik, jak to udělat. :)

ivo®
hodnocení

0x

zkus...

idnes.cz/...

daniela1
Snaha se cení, ale to je víc jak 9 let starý návod, který nefunguje tak, jak si @fa představuje. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]