Ráda bych si založila nový FB, ale pokaždé, už 3.pokus mi facebook blokl nebo někdo nahlásil a já se i přes poslání fotky nemůžu dostat k účtu. Mám hromadu starých zpráv,trapných fotek atd. na které se už nechci koukat. Fotky smažu, ale co s těmi zprávami? Dá se nějak deaktivovat messenger? Ráda bych všechny zprávy na fb vymazala a účet zachovala. Jde to nějak? Poraďte. Děkuju.
Ano, jde. Smazat všechny konverzace bude asi nejjednodušší. Na mobilu na zavřené konverzaci podržet prst a vybrat něco jako "Smazat konverzaci". Na počítači jsou vedle každé konverzace tři tečky, pod nimi je volba smazání celé konverzace.
Druhé straně nebo ostatním účastníkům to sice zprávy nesmaže, ale to ani zrušení celého FB účtu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.