Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskarna canon

Od: kamila odpovědí: 3 změna:

Halo, mam tiskarnu canon, byla o.k. a ode dneska tiskne jen jakesy "smiry", trochu slov se objevi, ale nic moc. Bylo mi radeno vycistit programem na cisteni. Nemohu ho ale najit. Co a jak mam tedy udelat, ma tato tiskarna tento program?

Dekuji za odpovedi

p.s. barvy ma dost- veskere

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chtělo by to upřesnit, o jaký přesný typ (označení tiskárny) jde. Canon jich vyráběl a vyrábí mnoho a mají různé typy jak tisku, kazet a tak i ovládání a možnosti způsobů diagnostiky tisku a pročistění. Rovněž jde o to, která barva nejde. Což se dá odzkoušet třeba výtiskem políček s různou barvou (černá, rudá, žlutá, modrá), nadefinovaných v PC. Pokud jde o tiskárnu se samostatnými kazetami včetně trysek, je nejjednodušší možnost vyměnit barevné vadné kazety za nové.

Pokud jde o tiskárnu s fixními tryskami a s výměnnými zásobníky inkoustu, pak je opravdu nutné pročistění trysek a zde neporadím.

hodnocení

0x

Nedávali jste novou cartidge? Že by tam zůstala zapomenutá přepravní páska...

hodnocení

0x

Čištění najdete ve vlastnostech tiskárny. Zřejmě máte zaschlou tiskovou hlavu, inkoustová tiskárna vyžaduje častý tisk, jinak může být tento problém. také už se mi to stalo. Ale zkončilo to nákupem nové tiskárny, protože to už nešlo "rozchodit". Od té doby aspoň jednou za týden něco vytisknu a mám klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]