Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám problémy v mailové poště. Kromě mé platné e-mailové adresy se mi do seznamu dostala stejná,ale s přídavkem/znaky navíc/. Dělá mi to neplechu při ověřování mé identity. Dostávám zprávu :zasíláme Vám mail, ale ten nedostávám ani při opakovaném vyžádání. V došlé poště mám spoustu stejných zpráv. Mám dojem, že to způsobuje ta chybná adresa. Tu potřebuji zrušit. Poraďte mi prosím, jak mám postupovat. Děkuji.
To máte na portálu, nebo v Outlooku? Pokud je to Outlook, tak je snadné vše smazat a pak vložit tu správnou. Na portálu bude jediné východisko. Udělat úplně jinou, novou, která se té původní nebude podobat (aby to nikoho nepletlo) a starou nepoužívat. Po čase ji poskytovatel sám zruší, když se nebude používat. Tu novou pak rozešlete všem, s upozorněním, že ta bývalá je neplatná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.