Nejste přihlášen/a.
Zdravím,File-share top manager.Windows 10home.Po přihlášení na manager chci stahovat,zadám co chci stahovat,dám stáhnout a hned se oběví chyba a stahování dokončeno.Přiton na windowsech 7 jsem stahoval.Nemůžu přijít na to kde mám chybu.Jestli mám v 10sítkách někde něco zakázané nebo co.Přitom antivir píše download bezpečný.Poraďte.Díky.
Kontaktní informace
<
UPOZORNĚNÍ
Činnost serveru file-share.to je ukončena
Nenahrávejte žádné soubory ani neprovádějte platby!
Dobrý den, omlouváme se ale činnost serveru file-share.top je ukončena . Odměny za stažení nelze směnit za peníze. Pokud máte požadavek na vrácení kreditu, napište prostřednictvím manychatu zprávu kde bude uvedený váš email kterým jste se registrovali a doklad o provedení platby. Pokud doklad nemáte tak uveďte jakým způsobem jste platbu provedli a dohledáme ji. Vrácena bude část nevyčerpaného kreditu. Omlouváme se ale z technických, právních a ekonomických důvodů, nelze dále server provozovat. Požadavky na výplaty zasílejte na email vyplaty@unicoeurope.com. Facebook bohužel blokuje komunikaci přes messenger a manychat. Odpovědi vyřizujeme max. 1x týdně. Všechny výplaty budou provedeny nejdéle do konce měsíce června. UpozorŇujeme že se nejedná o podvod ale ukončení projektu. Děkujeme za pochopení.
Provozovatel
Unico Europe s.r.o.
Kaprova 42, 11000 Praha 1
IÄŚ: 24297747
Dobrý den, není to tím, že server File Share hlásí chybu, resp. není v provozu? Sledujte tu stránku a zkuste stahovat, až bude funkční. Zdravím!
tonyzvony - tak to už to asi nikdy nepojede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.