Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna netiskne - záhada

Od: mysak* odpovědí: 3 změna:

Nainstaloval jsem na notebook(Vista) tiskarnu HP deskjet F380 vše ok až nato že netiskne...Když dám skenovat nebo kopírovat vše ok jen jakykoliv tisk ať fotky nebo dokumentu se řadí do fronty bez hlášení jakéhokoliv problemu a tiskarna se ani nehne.Už nevím co?Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nickrabit*
hodnocení

0x

Zkus podivat na web www.hp.cz a stahnout nejnovejsi ovladace

mysak*
hodnocení

To už jsem zkoušel.Je mi divný že na Xp chodila a teď?Má houby odjeto-prvně jsem měnil nápln.Nevím jak přijít kde to je?Jestli v tiskárně nebo v ovladači.ale díky

Já mám taky Vistu a tu samou tiskárnu a udělalo mi to taky to co tobě.Restartoval jsem počítač,pak ho vypnul a zapnul a tisklo to všechno bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]