Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s te. kartou hlavně pro bergera

Od: slavo® odpovědí: 7 změna:

Tak tam mám už XP - ovladače z CD nainstalovány na XP a mám problém nemohu přijít na to jak tam naladit programy nebo jak zobrazit obraz z videa na monitoru.

Při spuštěném programu tam mám pouze černý obraz okno.

Múžu se ozvat na mail - snad ho ještě v přijaté nebo smazané poště najdu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

Slavo,zdravím. Je to už minimálně deset let,co jsem to používal. Měl jsem to jako náhradu televize. Matně si pamatuji,že černou obrazovku jsem ze začátku měl také,ale už si fakt nevzpomenu,jak jsem to vyřešil. Možná změnou kodeků? Používal jsem K lite codec pack,tuším. *nevi*

hodnocení

Zkusím ten codek stáhnout a nainstalovat.

berger*

To není jeden kodek,to je celý balík. Při instalaci to chce zatržítka. Docela jsem s tím laboroval...

06.09.20 21:04
hodnocení

Díky

hodnocení

0x
A ta karta je DVB-T popripade spis DVB-T2? Jo pokud to chces jen na vstup videa tak ok...
hodnocení

Spíš DVB-T, ale vzhledem k tomu, že tam pouštím vstup z videa, tak je mi to jedno.

Dobre, ja jen, ze se ptas i na programy.
Za predpokladu, ze to je opravdu vstup a ne vystup tak se muzeme pohnout dal. Prepinani vstup vs tv jsi nasel? Z popisu to jasne neni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]