Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký koupit toner

Od: autobus® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám dotaz tiskárna Canon Pixma 250 mi v okně hlásí, že dochází náplň a slabě tiskne . Kontrolní tisk byl ale v pořádku v černé barvě ale hlášení bylo, žě chybí náplň barevná 513. Při tisknutí používám převážně černou barvu. Náplně jsou stále dražší tak nevím, kterou vybrat aby to byla ta správná. Jen pro doplnění uvádím, tiskárna je made in Vietnam je trochu hlučnější ale pro mojí potřebu úplně dostačující. Snad se mi někdo ozve a podělí o svou zkušenost s podobným zařízením . Předem děkuji Olin

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Do inkoustovky nehledej toner, ale cartridge. Jinak překvapivě "canon pixma 250 cartridge" na googlu vyhodí snad milion odkazů na obchody s tímto zbožím. Originál je dražší, alternativa levnější, ale občas může zlobit. Pokud nezvládneš ani výše uvedené, zajdi do obchodu s pc a tam Ti poradí.
futra

Z alternativou mám špatnou zkušenost.Tiskárna s ní po pár tisknutích oznámila ,že tam není originální cartrige a museli jsme koupit origoš.Tak jsem ji dnes objednala .

Když už neoriginál, tak takový který poskytuje maximální záruku, včetně záruky na poškození tiskárny. Typicky opavská firma Abel, ale jsou i jiné. To nejlevnější - je opravdu jen nejlevnější.

hodnocení

0x

Kupuji jedině alternativní barvy s čipem a spokojenost. Zde. Já mám výhodu, že si tam zajdu osobně. Používám multifunkci Canon TS 8250.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]