Dobrý den mám notebook HP 15 omen, počítač se ale přestal nabíjet i když píše "připojeno do sítě", do teď se dal ten kabel ještě nějak natočit že to fungovalo ale teď už se to nechyta. Chtěla jsem objednat jen ten napájecí konektor ale v ČR není k sehnání. Do servisu bych to dala ale přítel zamítl alzu protože s nimi máme špatnou zkušenost, s prkotinou se minulý notebook vrátil s poškrábanou základní deskou apod. Nemám tu někoho kdo by mi poradil kvalitní servis v Ústí nad Labem? Popř. někdo kdo by dokázal sehnat tu součástku? Měl by to být napájecí konektor dc 931442-Y20. Děkuji za rady.
Pokud píše připojeno do sítě a nenabíjí se baterka, nehledal bych problém v adaptéru ani konektoru, ale v baterii. Pokud by byl KO adaptér nebo nebyl kontakt, tak by nepsal, že je připojen do sítě, ale jel by z baterie.
evik27
No ono to napíše ale stejně jen chvíli protože to stejně problikává, když kabel vypojim úplně tak si to z baterie bere normálně a právě mě napadl ten kontakt protože to v nějaké poloze nabíjelo ale nesmělo se s kabelem pohnout jenže teď už nejde ani to
Ten konektor nemůžu najít, ale já bych to řešil tak, že bych odpájel ten pigtail (použil konektor do desky MB a ten propojovací káblík) a vyměnil pouze konec a opět do smršťovačky či do textilní pásky zaizoloval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.