Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest hlavy po hraní

Od: zdenekkos odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, chci se zeptat, když hraju více jak hodinu a poté přestanu tak mě bolí hlava. Máte s tím někdo zkušenosti a nějaké tipy jak tomu zamezit nebo co pomáhá?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nehrát na pc a jít ven ;)

motak
hodnocení

1x
Tak neprestavej. Podle mě to stačí překonat, zkus třeba 3hodiny a uvidíš.

krtek6
hodnocení

1x

nejsi hoden hrát*smich*

08.09.20 09:04

*smich*

*palec2*

el
hodnocení

1x

Nechte si změřit tlak. Můžete ho mít vyšší, to může naznačovat ta bolest hlavy. Třeba jenom málo vyšší, ale i to by nemělo být.

hodnocení

0x

Dobrý den. Nehrát tak dlouho, jít se projít na čersrvý vzduch a nechte si změřit oční tlak. Hlava Vás může bolet od namáhání očí.

hodnocení

0x

Když si pohraji hodinu s naším psem nebo s vnoučaty, hlava mne ani trochu nebolí. Věnujte se místo hraní nějaké práci, to vás jistě hlava bolet nebude. Jestli hrajete hodinu na nějaký hudební nástroj, tak hodina je pro vás moc.

Boomer detected.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]