Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání videa - nejde obraz, zvuk ano

Od: technikjirik* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

nejde mi v notebooku přehrát videa. Zvuk běží obraz ne. Odinstaloval a nainstaloval všechny možné kodeky každý zvlášt a vyzkoušel všechny dostupné přehrávače, ale výsledek je stále stejný.

win Xp sp3

Díky za rady i nápady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Zkoušels korejský KMPlayer, (bez problémů funguje i na Vistě), který přehraje snad všechny myslitelné formáty?
Plná verze zip je výhodná v tom, že se neinstaluje, stačí ji rozbalit do zvolené složky, např v C:KMP.

Instaluji k němu Codec Pack All in 1 a japonský Satsuki Decoder Pack (obsahuje také Classic Media Player).

Ke stažení oba třeba na

www.stahuj.centru/...

Při vhodném přiřazení formátů - případně dopsání nových v Možnosti - Asociace, třeba FLV - mi na všechno, co mám v PC, stačí KMP.
Odkaz na stažení plné verze (bez nutnosti instalace) je zde, ať vás neplete beta název v odkazu, jde opravdu o plnou verzi 2.9.3.1428 kmplayer.com/...

doplněno 11.02.09 11:31:

Stažení plné verze

www.kmplayer.com//...

technikjirik*
hodnocení

Ten už jsem také zkoušel a nic, právě jsem vyzkoušel i gomplayer a také nic. Zkoušel jsem si pohrát z nastavením grafické karty = odinstal a instal ovladačů. Před každým novým balíkem odinstalovávám ten původní a k ničemu to nevede... prostě záhada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]