Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nejde mi v notebooku přehrát videa. Zvuk běží obraz ne. Odinstaloval a nainstaloval všechny možné kodeky každý zvlášt a vyzkoušel všechny dostupné přehrávače, ale výsledek je stále stejný.
win Xp sp3
Díky za rady i nápady
Zkoušels korejský KMPlayer, (bez problémů funguje i na Vistě), který přehraje snad všechny myslitelné formáty?
Plná verze zip je výhodná v tom, že se neinstaluje, stačí ji rozbalit do zvolené složky, např v C:KMP.
Instaluji k němu Codec Pack All in 1 a japonský Satsuki Decoder Pack (obsahuje také Classic Media Player).
Ke stažení oba třeba na
Při vhodném přiřazení formátů - případně dopsání nových v Možnosti - Asociace, třeba FLV - mi na všechno, co mám v PC, stačí KMP.
Odkaz na stažení plné verze (bez nutnosti instalace) je zde, ať vás neplete beta název v odkazu, jde opravdu o plnou verzi 2.9.3.1428 kmplayer.com/...
Stažení plné verze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.