Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačítají se stránky

Od: alicer odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, mám problém. Nechtějí se mi načíst žádné stránky na internetu na počítači. Na mobilu to jde normálně, ale na PC se mi ukazují furt ta kolečka že se to načítá, ale pořád nic. Mám prohlížeč Opera.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
PC připojeno kabelem? Pokud ano, zkontrolujte, zda není někde povytažený.. Taky třeba restart routeru.. Restart PC... a dejte výsledky snažení.
doplněno 05.09.20 17:52: Zkuste níže popsaný postup rudle.cz/...
doplněno 05.09.20 17:57: Další podobný odkaz, řešení stejného problému m.zive.cz/...
alicer
hodnocení

Nene, žádný kabel. Restartovat PC už jsem zkoušela, ale nepomohlo to. :/
A restartování routeru vůbec nevím, jak se dělá, v tomhle se moc nevyznám.
alicer
hodnocení

Když zapnu WiFi na PC tak mi to hlásí "Chyba bitové kopie" a prý se mám pokusit program nainstalovat znovu pomocí původního instalačního média..?
Takže PC připojeno přes WiFi? Vpravo dole na monitoru je ikonka sítě. Je PC na WiFi připojen? Klepněte na ikonku a dejte vědět.
alicer
hodnocení

Ano, přes WiFi. Ta jede úplně normálně, je připojena k síti, ale problém je v těch stránkách, že se nechtějí vůbec načíst.

alicer
hodnocení

Abych byla přesná, chyba mi hlásí: C:\win­dows\SYS­TEM32\msm­pe­g2vdec.dll ne­ní na­vr­že­na na spuš­tě­ní v sys­té­mu Win­dows ne­bo ob­sa­hu­je chy­bu. Po­kus­te se pro­gram na­in­sta­lo­vat zno­vu po­mo­cí pů­vod­ní­ho in­sta­lač­ní­ho mé­dia ne­bo se ob­rať­te na správ­ce sys­té­mu ne­bo do­da­va­te­le soft­wa­ru s žá­dos­tí o po­moc. Stav chy­by: 0xc000012f

tomas11*
hodnocení

0x

nějak se nechce můj příspěvek zobrazit

doplněno 05.09.20 18:19:
doplněno 05.09.20 18:20:

yotube .com napište eror a číslo chyby , vkládám ale není to tu.

tomas11

Toto ?

tomas11*

ano toto a další na té stránce , díky nechápu vkládal jsem odkaz nejméně 3x , ani jednou tu není , dál jsem to neřešil ,koukám na chajdě na tenis.

Dík , třeba to tazateli pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]