Dobrý den, mám problém. Nechtějí se mi načíst žádné stránky na internetu na počítači. Na mobilu to jde normálně, ale na PC se mi ukazují furt ta kolečka že se to načítá, ale pořád nic. Mám prohlížeč Opera.
PC připojeno kabelem? Pokud ano, zkontrolujte, zda není někde povytažený.. Taky třeba restart routeru.. Restart PC... a dejte výsledky snažení. doplněno 05.09.20 17:52: Zkuste níže popsaný postup rudle.cz/... doplněno 05.09.20 17:57: Další podobný odkaz, řešení stejného problému m.zive.cz/...
alicer
Nene, žádný kabel. Restartovat PC už jsem zkoušela, ale nepomohlo to. :/ A restartování routeru vůbec nevím, jak se dělá, v tomhle se moc nevyznám.
alicer
Když zapnu WiFi na PC tak mi to hlásí "Chyba bitové kopie" a prý se mám pokusit program nainstalovat znovu pomocí původního instalačního média..?
Abych byla přesná, chyba mi hlásí: C:\windows\SYSTEM32\msmpeg2vdec.dll není navržena na spuštění v systému Windows nebo obsahuje chybu. Pokuste se program nainstalovat znovu pomocí původního instalačního média nebo se obraťte na správce systému nebo dodavatele softwaru s žádostí o pomoc. Stav chyby: 0xc000012f
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.