Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztmavla obrazovka, notebook nenaběhne

Od: elisa24® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, notebook HP ProBook6545b z ničeho nic zhasl a nejde pustit. Svítí jen světýlka na obrázku. Nemáte někdo prosím nápad, co s tím? Baterku jsem vydávala. Děkuju
Ztmavla obrazovka, notebook nenaběhne

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zkuste posvítit pod ostrým úhlem na displej, možná tam uvidíte, že je najetý... jen nejde podsvícení displeje. A pak je možnost, že nefunguje samotné podsvícení, nebo je jen přerušenný káblík, který vede k displeji a který se při každém otevření a zavření pohybuje.. Dejte info..
hodnocení

Zkouším na to svítit svítilnou z mobilu, ale nic nevidím. Také jsem chtěla připojit nb k jinému pc/monitoru, ale nemám HDMI. Je nějaká jiná možnost na propojení?
Jaký vstup máte na monitoru? Na notebook se podívám...
Tak na HP je VGA (D-Sub) a DisplayPort... a co na monitoru...
hodnocení

Moc děkuji, už se mi to povedlo propojit a co jsem potřebovala, jsem vytáhla.

Takže uzavřeno...? Takže to dobře dopadlo...
hodnocení

Ano, uzavřeno, vyřešeno. Mockrát děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]