Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10 - heslo

Od: petrpan odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

rád bych se zeptal. Skládal jsem pc pro kamarádovy děcka a je takový požadavek, že by rád, aby si děcka nemohly pc zaheslovat, případně aby se do něj dostal i přes jejich heslo.

Zkoušel jsem nastavit 2 účty s tím, že jeden je admin a druhý účet pro děcka by neměl admin práva, ale tam je zase problém, že si nemohou sami nic nainstalovat, že si nemohou nějaké aplikace spustit bez práv admina a to je taky špatně.

Nemáte někdo nějaký nápad jak na to?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A v čem je problém? Ať si tam nastaví heslo a děckám ho neříká - pak ho nemůžou změnit!
Samozřejmě přes netplwiz odstranit povinnost zadávat heslo při startu.

doplněno 03.09.20 21:31:

A máš ho tam zadané?

petrpan
hodnocení

Díky moc, nevěděl jsem, že jde zadat heslo bez povinnosti ho zadávat. Koukal jsem na nějaké návody, ale mám problém, že tam kde má být pole k zaškrtnutí "před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelksé jméno a heslo", tak já ho tam nemám.

Windows 10 - heslo
petrpan
hodnocení

Tak nakonec jsem našel návod, jak na to přes registry. Každopádně díky. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]