Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platný OS pro W10

Od: masa® odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer, prosím, poraďte, potřebuji nový noťas a na konci srpna jsem se dočetla, že operační systém W10 nebude po půl roce podporovat své některé verze. Jakou verzi můžu koupit, abych za čas nenarazila na konec podpory? Děkuji,Máša.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Kupte a neřešte, on se vám zaktualizuje sám ;)
Žádný obchod ani výrobce přesnou verzi systému stejně nepíše.
hodnocení

Děkuji za vaši odpověď, právě, že řešit musím, děsí mě právě to "zaktualizuje se sám". Pěkný den. Máša.

Nemá vás co děsit, desítky, pokud budou online, se prostě budou aktualizovat samy.

hodnocení

0x

Aktuální verze je 2004

support.microsoft.com/...

hodnocení

Děkuji za všechny odpovědi, trochu jsem se zorientovala, ale nejmoudřejší stejně nejsem. Jen vím, že nechci W10 v režimu S, jsem zvyklá na prohlížeč google-chrome a nehodlám běhat podle Edge.

horak*
hodnocení

0x

support.microsoft.com/...

je tedy potřeba rozlišit pojem verze a edice

hodnocení

Děkuji za odpověď a vaši rychlou reakci. Pěkný den, Máša.

morfi

kup si home nebo pro verzi , podpora ti neskončí, kup to na aukru nebo ebay za pár kaček

hodnocení

Děkuji, verze Home a Pro mi naprosto vyhovuje, jen jsem nechtěla zůstat za 2-3 roky bez podpory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]