Nejste přihlášen/a.
Chci si koupit nějaký nový počítač (s obrazovkou a klávesnicí)(myš mám) do 15000kč. Ale nechcu aby měl zase na nějaké dobré grafice jen 15 fps. Chci ho herní ale nemusí úplňe zářit LEDkama.
děkuju
HDD, chladič a OS máš kde? To je další čtverka navíc a hned jsme na skoro dvacítce. Mě vždycky baví, jak tady někdo dá půlku sestavy jen aby se vešel.
Za 15 tis. i s monitorem koupíš tak leda bazarový křáp anebo nový, ale kancelářský stroj s grafikou jen v procesoru. Si tak zahraješ tetris, karty nebo pacmana leda.
No tak jistě, že to nebude sláva, ale když nejsou prachy, tak si nebudu tím tuplem kupovat šrot. A pokud se chci bavit o nějaké aspoň lepší průměrné herní konfiguraci, tak na to můžu při podobných rozpočtech zapomenout. Ale je to na každém, já osobně bych bazar nekoupil, to raději slabší stroj, ale nový. Tím netvrdím, že se na bazaru nedají sehnat většinou dobré kusy, kterým nic není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.