Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace zastaralých ovladačů

Od: slavo® odpovědí: 2 změna:

Např. AVG driver updater sice ovladače vyhledá ale pro aktualizaci ten program staré ovladače zálohuje a nové automaticky stáhne a nainstaluje.

Ale to je placená služba.

Ale mě zajímá to samé, ale aby se to muselo udělat ručně.

To znamená, že program vyhledá které jsou zastaralé ovladače, ale musely by se ručně zálohovat a ručně vyhledat na internetu a ručně stáhnout a nainstalovat.

Ale aby to nebylo placené.

Je něco takového?

doplněno 20.02.21 17:24:

Stáhnul jsem si trial verzi a nechal jsem si projet počítač na zastaralé ovladače.

Některé ovladače nešly aktualizovat - vyžadovaly restart počítače.

Po prvním restartu byl zastaralý už jen jeden.

Ale po druhém restartu už byly zastaralé 4 ovladače - to se některé ovladače aktualizovaly na tzv. meziverzi?

Potud je mi to celkem jasné.

Ale jeden ovladač nelze aktualizovat - stále neúspěšná aktualizace.

Pokud to pomůže tak se jedná o ovladač:

Lenovo ACPI-Compliart Virtuel Power Controller

Proč nelze aktualizovat asi mi tady na to nikdo neodpoví.

doplněno 20.02.21 18:41:

Zajímavá je jedna věc.

Zastaralý ovladač má verzi 15.22.46.2 a je z 29.7 2014

Aktuelní má verzi 15.10.28.170 a je z 27.9.2016

Udivuje mě, že novější veze má nižší číslo.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kdyz na to sednete a rucne si to vyhledate a nainstalujete, tak to bude i zadarmo :). Jinak mel jsem tu placenou verzi od AVG a vse fungovalo a nainstalovalo, po roce jsem to uz neprodlouzil a zatim PC funguje. Zadarmo nevim.

111®
hodnocení

2x

no zadarmo se kouknout na stránky výrobce NB nebo PC, tam by mohl, kromě driveru být také nějaký jejich SW updater. má to tak Fujitsu i ThinkPad,/to je tuším Lenovo/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]