Dobrý den prosím o radu, Rozhodla jsem se ke koupi tohoto notebooku. Práce s audiem a kancelářská práce. Myslíte ze je to vhodná koupě Hlavně mě zajímá procesor od AMD jestli to není hloupost a nejit radši do Intelu. Mám maximálně 13 tisíc Kč. Kdyby jste měli nějaké alternativy Díky Specifikace přiložené v JPEG
Procesor v pohodě, na kancelářskou práci stačí bohatě. Velké plus je SSD disk ...Za ty peníze krásná konfigurace. Můžu se zeptat na konkrétní značku NB?
dituska98*
Konkrétně jde o notebook Asus M509DJ a můj druhy favorit je Dell inspiration 15
petrw
Asi bych ještě zauvažoval nad IPS displejem, ale to byste musela nějakou tisícovku přidat. Ale jinak koupí tohoto NB chybu neuděláte.
Lepší je vyměnit tu grafiku s výkonem interované za větší SSD takže např. toto notebooky.heureka.cz/... Nevím co to máte za značku, ale vše ostatní je stejné jako ve vašem případě a rozdíl je pouze ve větším disku tom, že tenhle má integrovanou grafiku a ne dedikovanou takže je tam o jednu věc co se může pokazit méně.
Pouze 128GB SSD bez dalšího disku, ale opravdu nechcete
hm*
> Pouze 128GB SSD bez dalšího disku, ale opravdu nechcete
Mně se zdálo, že jsem v konfiguraci tazatelky viděl i 1 TB HDD.
clovicek*
Souhlas ta uvedená GPU je stejně výkoná jako integrovaná na tom procesoru. V té otázce je napsán 128gb NVME + 1gb Hdd což je v pohodě.
mathew
Toho 1TB disku jsem si nevšiml, moje chyba. V tom případě záleží jestli je pro ni lepší menší SSD a HDD nebo větší SSD bez HDD. Každopádně bych raději zvolil konfiguraci s integrovanou grafikou, protože tyhle levné dedikované grafiky stejně nemají víc výkonu a jenom způsobují problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.