Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze upravit datum založení fb účtu?

Od: assi® odpovědí: 3 změna:

Lze upravit , nebo odstranit na fb datum založení účtu? Třeba i tak, aby nebylo vidět ostatním uživatelům? Lze tedy někde nastavit, aby bylo soukromé?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

To nejde, ani nikdy nešlo. Je to i logické > jak byste chtěl změnit datum události, která se stala v minulosti? To lze naplánovat jen do budoucnosti a ještě jen u něčeho.

Datum přihlášení na FB se mi nikde nezobrazuje (asi bych musela hodně zpátky do minulosti).

hodnocení

Děkuji. Mě vadí , že se mi zobrazuje založení , kvůli mému novému fb účtu u ostatních na mesengeru , když mi píšou. . Je mi nepříjemné , když tam mám spoustu přátel , když to pro ně vypadá jako bych tam nemela žádnou historie, kvůli tomu datu založení...

hodnocení

I když to tak je , jelikož ten účet je úplně nový a žádnou historii tam nemám , ale on i tak vadí mi to , že to nejde odstranit aby to tak vypadalo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]