Nejste přihlášen/a.
4x
Vždyť to tam píší. Pokud budete souhlasit,aby sledovali,co děláte a potom to prodali obchodním partnerům,budete mít pokoj. Tedy chvíli,než znovu dotáhnou šrouby...
. Nějak mi chybí tlačítko "nesouhlasím". Mám pocit,že jsem někde četl,že tuto metodu - vyžadování souhlasu bez možnosti odmítnutí už nesmí používat. Jenže to nikdo nějak neřeší... Neporadil jsem,také mě to se..,tedy štve.
1x
Dělalo mi to taky, já se přihlásil druhým účtem,pak se odhlásil a už se mně neptá.
Ale jinak co sem četl, tak to má co dočinění se zákazem ukládání cookies.
Nemáte náhodou nějaký doplněk třeba: I dont care about cookies ,tam je třeba dát google do vyjímek.
Nebo ve firefoxu zaškrtnuté : Vymazat cookies a data stránek při zavření Firefoxu
Jak už jsem psal, buď si člověk na to zvykne nebo může používat jiný vyhledávač, který funguje podobně, například "www.startpage.com".
0x
Můžete také používat jiný vyhledávač, například www.startpage.com, který používá vyhledávání od Googlu a má podobné výsledky, pouze jinak seřazené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.