Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se děje poslední dobou s googlem

Od: slavo® odpovědí: 10 změna:

Pokud z prohlížeče navštívm stránku google mám tam toto hlášení viz příloha.

Když dám souhlasím, tak to zmizí a při příští návštěvě ten den se to už neobjeví, ale druhý den je to tam znovu.

A už to trvá několik dní.

Lze se toho nějak zbavit, aby se to denně neobjevovalo?

Co se děje poslední dobou s googlem

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

4x

Vždyť to tam píší. Pokud budete souhlasit,aby sledovali,co děláte a potom to prodali obchodním partnerům,budete mít pokoj. Tedy chvíli,než znovu dotáhnou šrouby...*bum*. Nějak mi chybí tlačítko "nesouhlasím". Mám pocit,že jsem někde četl,že tuto metodu - vyžadování souhlasu bez možnosti odmítnutí už nesmí používat. Jenže to nikdo nějak neřeší... Neporadil jsem,také mě to se..,tedy štve.

daniela1

Jenže ono jde nesouhlasit tím, že to jde alespoň částečně vypnout, nevím jestli jde úplně všechno.

Po "Zobrazit více" se totiž objeví různá nastavení. ;)

hodnocení

1x

Založ si účet, přihlaš se a budeš mít pokoj. Tohle se ukazuje buď v anonymním reřimu, nebo režimu bez účtu.

hodnocení

Na to jim zvysoka s... tedy kašlu abych se registroval, tak to holt musím trpět.

Ptal ses, jak se toho nějak zbavit...

joudic*
jenze kdyz se zaregistrujes, jde vypnout sledovani :-P jako anonym bohuzel

hodnocení

1x

Dělalo mi to taky, já se přihlásil druhým účtem,pak se odhlásil a už se mně neptá.

Ale jinak co sem četl, tak to má co dočinění se zákazem ukládání cookies.

Nemáte náhodou nějaký doplněk třeba: I dont care about cookies ,tam je třeba dát google do vyjímek.

Nebo ve firefoxu zaškrtnuté : Vymazat cookies a data stránek při zavření Firefoxu

hodnocení

Nastavení ve firefoxu mám defaultní.

tvfanda*
Na jednom počítači mi to dělá to samé. Pokud nemažu cookies tak se nic nezobrazuje, ale jakmile vymažu cookies tak při každém spuštění Googlu se zobrazí toto hlášení.
Jak už jsem psal, buď si člověk na to zvykne nebo může používat jiný vyhledávač, který funguje podobně, například "www.startpage.com".

tvfanda*
hodnocení

0x
Toto se děje více lidem. Stačí vymazat cookies (možná i jiná data od Googlu) a při každém spuštění vyhledávače Google se zobrazí toto hlášení. Zkuste nemazat cookies a uložená data od Googlu a to hlášení se nezobrazí. Zatím to takto funguje.
Můžete také používat jiný vyhledávač, například www.startpage.com, který používá vyhledávání od Googlu a má podobné výsledky, pouze jinak seřazené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]