Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
mám problém s hdd, mám ho rozdělen na dva oddíly C a D problém je v tom že když chci otevřít oddíl D tak se mi ukaze jako by to oteviralo neznamy soubor a mam vybrat aplikaci v ktere to chci otevrit, dalsi problem je v tom ze na tomto oddilu mam dulezite ovladace k internetu takze ho nemuzu ani naformatovat , jeste musim podotknou ze kdyz na nej kliknu pravym a dam vlastnosti tak se to zobrazi normalne jako hdd kapacita atd mam na nem jen ty ovladace nic jinyho
Dekuji vsem za rady..
zajimavej problem, uprime jsem se s timhle jeste osobne nesetkal. Zkuste vybrat aplikaci explorer.exe. Pokud se nedostanete na disk, tak pres prikazovou radku (start>spustit>cmd) muzete potrebne soubory presunout... pripadne jak uz tu zminil kolega, pres live session distribuci linuxu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.