Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
mám problém s hdd, mám ho rozdělen na dva oddíly C a D problém je v tom že když chci otevřít oddíl D tak se mi ukaze jako by to oteviralo neznamy soubor a mam vybrat aplikaci v ktere to chci otevrit, dalsi problem je v tom ze na tomto oddilu mam dulezite ovladace k internetu takze ho nemuzu ani naformatovat , jeste musim podotknou ze kdyz na nej kliknu pravym a dam vlastnosti tak se to zobrazi normalne jako hdd kapacita atd mam na nem jen ty ovladace nic jinyho
Dekuji vsem za rady..

2x
Napadá mě dát si na disk TotalComander nebo nějaký jiný správce souborů a zkusit to otevřít v něm..pokud se to nepovede, na 100% ho otevřeš v nějakém linuxovém systému, pokud by ani to nešlo pak je patrition poškozená nebo zavirovaná a dostat z ní data bude dost velký oříšek...S pozdravem Adam.
1x
zajimavej problem, uprime jsem se s timhle jeste osobne nesetkal. Zkuste vybrat aplikaci explorer.exe. Pokud se nedostanete na disk, tak pres prikazovou radku (start>spustit>cmd) muzete potrebne soubory presunout... pripadne jak uz tu zminil kolega, pres live session distribuci linuxu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.