Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté heslo Asus

Od: galapetr® odpovědí: 7 změna:

Ahoj, sousedka zapomněla přihlašovací heslo k notebooku Asus.

Pro reset hesla má zadat 4 čísla telefonu ale to číslo telefonu už není funkční...

Další možnost je přejít na account.live.com/... ale jak se tam dostat, když počítač nejde bez hesla otevřít?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Takze jde o microsoft ucet.
Hmm tak dostane se tam treba pres tebe? Ty se evidentne na net dostanes. A nebo chodit na pc pres lokalni ucet, ale to ted neni predmetem diskuze...
hodnocení

Ten notebook mi půjčila ať s tím zkusím něco udělat...

Horší je, že si nepamatuje žádné hesla co má v počítači - je to starší paní...

Takže č.telefonu co zadávala neexistuje, hesla na microsoft a na e-mail neví.

A jak nám tady zaručíš, že není noťas kradený, nebo nalezený? Je to stejné, jako když se tu někdo ptá na odblokování autorádia.

hodnocení

Božíčku copak to jde nějak zaručit?

Tak vidíš, takže takové rady jsou na pováženou.

Jo skvely uzivatel. Pokud nezna ani heslo na mail tak to mi je divne. Vsichni uzivatelo co znam zapomenou cokoliv, ale heslo na mail ne.
Hele ty nezarucis, ze to neni cernota, ja si myslim, ze jinak heslo nezrezetujes. Takze ted jde o to jestli sraci mit lokalni ucet. Jinak resit primo s microsoftem po telefonu a uvidis jestli je jeste nejaka moznost.
hodnocení

Na e-mail heslo nemusela zadávat, vždy se jí otevřel...

Jinak má tři kočky a hesla zadávala podle názvů těch koček, pak taky někam dala heslo jako její jméno...

Zkoušel jsem všechny varianty s malým i vešlkým písmem ale je to blázinec.

Na obrazovce má svoji fotku uživatele i se jménem a příjmením, takže to by byl důkaz, že noťas není kradený.

Jinak znám hooooodně lidí kteří zapomněli heslo k e-mailu :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]