Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych poprosti o radu, zda bude jiné řešení než používat externí USB "rozpojovačku" či servis. V notebooku HP (WIN 8) jsem měla v jednom ze dvou pravých USB vstupů vložený port od bezdrátové myši. Myš nefungovala, tedy jsem port vytáhla a byl neskutečně horký. Myslela jsem, že nefunguje myš jako taková, tedy jsem vzala klasickou drátovou a zjistila jsem, že mi ani jeden pravý USB vstup od tohoto okamžiku (nejspíš - dopoledne bylo vše ok, večer vytáhnu NT a nastal tento problém) nefunguje. Koukala jsem do správce zařízení, resetovala, taky řadiče USB - vyhledat změny hardwaru, znovu resetovala. Podle info "vlastností" má vše fungovat. Do "zákazu" jsem se nepouštěla nebo nějaké ruční přeinstalace, mám obavu, aby mi nepřestal fungovat i jediný levý USB vstup. Zkoušela jsem i vyndat baterku jestli se to neresetuje "ještě nějak spešl"
. Jsem naprosto běžný uživatel, co PC/NT opravdu nijak zvlášť nerozumí. Takže omluvte prosím případný blbý dotaz, ale za každou přínosnou radu bych byla vděčná, pokud s tím můžu něco udělat "od stolu". Mám zcela amatérský dojem - že se mi skrz port myši - bohužel "usmažil" nějaký "drátek" související s oběma vstupy - na základní desce NT.
Kdyby to byl zcela mylný a mimózní dojem, byla bych nejspíš hodně ráda - pokud by to nebylo ještě něco horšího.
Jestli existuje nějaký postup, co bych mohla vykonat - moc prosím návod "alá PC blbeček" :D :D - protože španělská vesnice jako vyšitá. Děkuji.
Děkuji za reakci. Ano. Myslela jsem restart NT. Špatně jsem se vyjádřila. Zkusila jsem odinstalovat ovladače (v řadičích) vč. bezdrátové myši. Měla jsem zapojenou klasickou myš, která byla původně k NT: Po odinstalování a znovu nainstalování naběhl tedy levý USB vstup - tam byl vykřičník, tedy jsem instalovala, provedla aktualizace atd. - vykřičník zmizel a naběhly další položky, které byly i původně - tzn. kořenový rozbočovač, složené zařízení USB - u nich vykřičník není a ani nebyl (zkouším se starou funkční myší a zkoušela jsem i externí disk). - levý USB fungoval a funguje i po mém "zásahu". Bohužel pravé USB vstupy stále nefunkční. Nicméně netuším, zda jsem udělala vše pro to, abych zjistila, zda jsou vstupy opravdu k.o. nebo jsem jen nedostatečně postupovala. Vše se tváří v pořádku a aktualizované (píše "funguje správně"). Takže se začínám obávat nejhoršího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.