Nejste přihlášen/a.
Ahoj celkem se poslední dobou zabyvam tím, co by chtěl v budoucnu dělat a taktéž se tím živit.Zatím chodím na blízké gymnázium v regionu a všech,co jsem se ptal, mi vždy odpovědělo, že v IT- programování,spravování sítí atd. je budoucnost s navyšujicím se platem a velkou poptávkou po lidech,což asi nelze popřít.Tahle myšlenka se mi na tuhle práci líbí, jenže nemám s tímhle naprostou žádnou zkušenost a chtěl bych nějak začít a platit si ze začátku za kurzy je podle mě blbost,když nic nevím. Proto se ptám,jestli tu není někdo,kdo by měl s tímhle zkušenost nebo někdo jako já. Mám dost v času a v průběhu studia bych se rád přiučil
> v IT- programování,spravování sítí atd. je budoucnost s navyšujicím se platem a velkou poptávkou po lidech,což asi nelze popřít
Z vlastní zkušenosti to klidně popřu. Snad v Praze a možná ještě někde to platí, ale jinak si moc nemaluj.
Vzpomínám na jednu státní zakázku kterou vysoutěžil manik který ani nevěděl kolik má byte má bitů. Pak si najal šikovné programátory někde od Pardubic. Ti mu to sprogramovali. Těm možná zaplatil 10% vysoutěžené ceny. Tak se dělá kšeft
Prohramování je především hobby. Učit se to nějak zpaměni jako letopočty v dějepisu - to opravdu nejde. Ono je to částečně i umění a tvořivá práce.
Já se nejvíce naučil, když jsem chtěl něco pro sebe. Kdysi třebas vycházely v jednom časopisu různé matematické úlohy, tak jsem zkoušel jsetli by se to nedalo naprogramovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.