Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční klávesy na PC

Od: jaana* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám notebook HP, nefunují mi některé klávesy, stalo se to tak nějak najednou. Půjde to opravit? Nebo musím koupit nový notebook? Děkuji za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Proč proboha nový notebook?!

Stačí koupit novou klávesnici do notebooku a vyměnit ji. Některé jdou velice snadno měnit, takže servis nutný není při troše zručnosti.

Většinu klávesnic drží ještě dlouhé šroubky zespoda notebooku jako výpomoc. Někdy i pod hlavním krytem spodní vany.

jaana*
hodnocení

Tak mám smůlu, mám typ, u něhož klávesy ani klávesnice vyměnit nejdou. Říkali odborníci. Mám jinou klávesnici, než kterou tady máte, takže řešení - buď externí klávesnice (což je nesmysl) nebo nový PC :). Ale děkuji za návod, bohužel u mě to nejde. :)

To byl příklad. Klávesnice jde koupit vždy, takže napište model NB. Klidně najdu.

hodnocení

0x

Nedostatek informací. Které klávesy nefungují?

Některá písmena? Která konkrétně? Bez toho se dál nepohneme. A možná, že by to nová klávesnice spravila.

jaana*
hodnocení

Nefunkční jsou některá písmena + klávesnice backpase

jaana*
hodnocení

klávesa backpase :)

backspace = BACK (zpět) + SPACE (mezera)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]