Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne wifi router

Od: nanitty odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, poslední dobou mi doma blbne wifi router typu LB-LINK BL WR1100 a já si s ním nevím rady.
Abych problém popsala:
Dříve (asi měsíc nazpět) se cca 1x týdně WiFi ztratila z výběru k připojení. To ale většinou netrvá dlouho a pak se vrátí zpět. Bohužel, se k ní ale nejde připojit. Vždy když se o to snažím, napíše jen - uloženo, zabezpečeno nebo přístup k síti byl zamítnut.
Teď se to stává klidně 3x denně a už mi to začíná být opravdu nepříjemné.
Problém jde sice poměrně jednoduše opravit a mám osvědčené, že - vypojit z routeru kablík, který vede do zásuvky a zase ho vrátit nazpět, vždy funguje a WiFi pak šlape bez problémů.
Naneštěstí, ne na dlouho.
Vím 100%, že to je problém routeru, protože se to děje na všech zařízeních v domácnosti a to - současně.
Prosím, pomoc :D

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejrychlejší bude vyměnit router za nový...jak dlouho ho máte? Jinak bych změřil napájecí zdroj, případně nahrál poslední verzi firmwaru

nanitty
hodnocení

Přesně nad tímto jsem také uvažovala, chtěla jsem se jen ještě ujistit, zda-li to nepůjde vyřešit jinak. Děkuji za odpověď

Pokud tomu alespoň trochu rozumíte, pak můžete zkoušet, můžete si "hrát"; jak výše...změřit napájecí adaptér naprázdno, při zatížení, nahrát firmware, poslední verze z března, dubna 2017, nenašel jsem novější...zkontrolovat nastavení, atd.

Pokud nepomůže co posal nonek, pak může být vydný HW routeru. Nedávno jsem měl podobný problém s TP-Link WR841N a nic nepomohlo, pouze výměna za jiný.*nene*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]