Dobrý den, poslední dobou mi doma blbne wifi router typu LB-LINK BL WR1100 a já si s ním nevím rady. Abych problém popsala: Dříve (asi měsíc nazpět) se cca 1x týdně WiFi ztratila z výběru k připojení. To ale většinou netrvá dlouho a pak se vrátí zpět. Bohužel, se k ní ale nejde připojit. Vždy když se o to snažím, napíše jen - uloženo, zabezpečeno nebo přístup k síti byl zamítnut. Teď se to stává klidně 3x denně a už mi to začíná být opravdu nepříjemné. Problém jde sice poměrně jednoduše opravit a mám osvědčené, že - vypojit z routeru kablík, který vede do zásuvky a zase ho vrátit nazpět, vždy funguje a WiFi pak šlape bez problémů. Naneštěstí, ne na dlouho. Vím 100%, že to je problém routeru, protože se to děje na všech zařízeních v domácnosti a to - současně. Prosím, pomoc :D
Pokud tomu alespoň trochu rozumíte, pak můžete zkoušet, můžete si "hrát"; jak výše...změřit napájecí adaptér naprázdno, při zatížení, nahrát firmware, poslední verze z března, dubna 2017, nenašel jsem novější...zkontrolovat nastavení, atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.