Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy pro práci z domova

Od: marekt odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
hledám práci z domova s kvalitním výdělkem - třeba 10-15000 Kč měsíčně. Zkoušel jsem nějaké dotazníky MOBROG ale tam mě nezvolili, pak třeba plnění obálek byl nakonec podvod... Doporučili by jste mi nějakou práci z domova s výdělkem 10-15000 Kč měsíčně, např. Plnění obálek, nebo překlad z AJ do ČJ, nebo nějakou práci z domova pomocí netu?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

7x
jo sedet doma u komplu a vydelavat by chtel skoro kazdej. k tomu ale musis neco umet, treba programovat nebo spravovat db servery pod linuxem. tak se to nauc, a jestli je tvym maximem plneni obalek tak sup se nechat zamestnat nekam do fabriky.

leeta
hodnocení

5x

Dost prací se dá vykonávat z domu, je to o domluvě se zaměstnavatelem. Některé inzeráty na pracovních portálech mají v popisu, že práci je možno vykonávat z domova. Zpočátku ale mohou chtít docházení do firmy, pokud vás ještě dobře neznají a nejste zapracovaný. Na co nepotřebujete nějakou vysokou kvalifikaci a dovednosti by mohla být správa sociálních sítí nebo copywriting. Z domova kromě toho programování a příbuzných oborů se dá vykonávat např. účetnictví.

Plnění obálek bývá většinou podvod. Obecně neberte žádnou práci, kde byste musel napřed firmě poslat nějaké peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]