Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si ponechat starý vzhled FB

Od: zavinac® odpovědí: 7 změna:

zdravím,,,,,dneska se mi změnila stránka Facebooku...jak to změnit a ponechat si tu starou?díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

@zavinac, teď jsem to přepínala u manžela, dávám sem odkaz . V odkazu v té fotogalerii u první votky máte šipku, kam musíte kliknout. Potom se rozbalí okno, kliknete na klasický vzhled, ale je tam upozornění, že bude jen do září. Potom odpovíte, proč chcete přepnout, napsali jsme-nevyhovuje- a potvrdíte a vrátí se Vám starý vzhled. letemsvetemapplem.eu/...

hodnocení

2x

Nevím jestli vám to tak bude fungovat, ale kliknete na ten maličký trojúhelníček nahoře , rozbalíte a tam by jste si to měl dát zpátky

hodnocení

Já tady nemám čtvereček ,,,

A co takhle pořádně číst?

fookie
hodnocení

2x

Ahoj, pokud se ti aktualizoval vzhled stránky před přihlášením, tak se normálně přihlaš.

Pokud budeš mít nový vzhled i když budeš přihlášený, lze to změnit tak, že vpravo nahoře je šipka (ta, na kterou klikáš, když se chceš odhlásit) a tam je možnost přepnout na starou verzi.

Starý vzhled bude jenom (myslím) do konce srpna. Tak si ho užívej, pokud to jde, pak se to přepne na tu novou verzi :)

hodnocení

Už se mi to podařilo díííky.Nevím proč to dělají jsou pak problémy a chybí hodně věcí..

fookie
@zavinac Ráda jsem pomohla. Snad byl ten můj návod srozumitelný, ev. jsou na internetu návody, jeden sem dávala @andy123.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]