Dobrý den, chtěla bych se zeptat večer se mi aktualizoval počítač celý. Ráno ho zapnu, najede mi datum, tapeta a ukazuje mi to že nejde načíst profil uživatele nevím co stim?
V nouzovým režimu zkusit použít nějaký bod obnovy. A začít vážně uvažovat o Linuxu. Bohatě stačí na více než 90% běžných činností běžného uživatele. Od doby co mám Linux nemám potíže. Předtím s desítkami to bylo peklo. Sedmičky v pohodě, desítky ani náhodou.
Samozřejmě, jsou distribuce jen pro znalé. Ale třeba Ubuntu, nebo Mint, to by normální člověk mohl zvládnout. Nejsem žádnej počítačovej expert, to ani náhodou, a s Linuxem nemám problém. Má lepší polovička si vůbec nevšimla, že nesedí u woken, nýbrž u tučňáka.
Pro odpůrce Win 10: Windows 10 běží na milionech počítačů na celém světě, nepatrná část uživatelů, HPU*, s nimi má problém a varují před nimi. Problémy jsou v podstatě tři - 1. před počítačem sedí neschopný jedinec, který je líný se něco nového naučit a zeptat se, proto hledá důvody a ne příčiny a tento systém pomlouvá 2. starší počítač není schopen na tomto systému běžet, a 3. důvod je kombinace obou předchozích. (*hloupý počítačový uživatel)
S bodem 2 bych až tak nesouhlasil. Desítky běží spolehlivě na dvanáct let starém notebooku. HPU není terminus technikus, nýbrž BFU. Běžný (blbý) Franta Uživatel; Bloody F*cking User; Brain Free User a konečně Beginner For Unix.
karel556*
Ok, nechtěl jsem psát blbý, tak proto hloupý, poopravím.
tvfanda*
Důvodů, proč nefungují Windows 10 na počítači je více, stačí se zeptat odborníků nebo se podívat na odborné diskuze. Někdy stačí nějaký nevhodný hardware a Windows 10 nefunguje nebo přijde aktualizace a je problém. Já osobně neznám nikoho, kdo by byl s Windows 10 spokojený, spíše jsou smíření s tím, jak to funguje a musí se přizpůsobit a doufat, že příští aktualizace jim neodstaví počítač, ale přinese nějaké zlepšení. . Na výběr už moc není, plně podporován je už jen Windows 8.1. Tento systém používám a myslím si, že je mnohem lepší než Windows 10 a až na tu nabídku programů (nabídku START) se mi zdá, že je skoro stejný jako Windows 7. . Na domácím počítači používám různé distribuce Linuxu a s tímto operačním systémem jsem velmi spokojený a když někdo používá můj počítač tak ani nepozná, že tam neběží Windows.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.