Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utorent co je špatně

Od: joseumberto® odpovědí: 9 změna:

Zdravím
hloupý dotaz, jak to udělat, aby červené torenty byly zelené, jak je znovu aktivovat nebo proč jako neseedují?

Utorent co je špatně

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Podívej se do nastavení . Je tam nastavené "Soubory stahovat do:". V této složce seedovaný soubor chybí. Když jej tam překopíruješ, klikni na na chybové hlášení toho souboru pravou myší a vyber "Zkontrolovat soubory". A mělo by to být OK.

hodnocení

2x
Ahoj, nejsem si úplně jist, ale tohle mi dělalo ve chvíli, kdy jsem ten soubor prekopiroval do jiné složky a Utorrent ho už nenašel.
Pak jsem tedy našel nějakou radu ve stylu, že na červený torent klikneš pravým a vybereš vynutit kontrolu, nebo něco obdobného. Viz zde v příspěvku : forum.utorrent.com/...
hodnocení

čau, jo tak to jsem si taky říkal, mám totiž externí disk a na něm ty filmy..no a ten samo občas vypojím..

no a nevíš co s tím? nějak srozumitelně prosím ;)

hodnocení

2x

A máš všechny soubory v počítači nebo jsi je vymazal?Pokud jsi je vymazal,nemůžeš seedovat.

hodnocení

čau mám tam skoro všechny

ale
hodnocení

2x
Seedovani je nelegální

Kromě public domain, freeware, a dalších.

arny1
hodnocení

1x

Doufám že používáš kvalitní VPN.Máš tam toho dost nelegálního a mohl by jsi docela dost litovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]